2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم😍پیشاپیش مبارکه

فدات شم قشنگم😍💙

تولد شما ام مبارک باشهه😘😘💛🧡🌷

خدایا شکرت.... من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....

8 اردیبهشت 

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶

اونایی ک این ماه تولدشونه مبارررررک...دی ماهیای عزیز👏👏👏👏

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

تووووولدم داره میاد😍😍😛😛خودم ۹ بهمن پسرم ۲۶ بهمن....

رفتم تو نوزده سال پسرمم یکسال

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
تووووولدم داره میاد😍😍😛😛خودم ۹ بهمن پسرم ۲۶ بهمن.... رفتم تو نوزده سال پسرمم یکسال

عزیزم چ مامان کم سنی😍😁تولدتون پیشاپیش مبارک 

خاله ی منم ۹ بهمن میخوام براش کیک بپزم 😍

واسه تولد خودمم نشستم پختم 😂😍

در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻

عزیزم چ مامانم کم سنی😍😁تولدتون پیشاپیش مبارک  خاله ی منم ۹ بهمن میخوام براش کیک بپزم 😍 واس ...

فدات مرررسی

😂😂😂😍😍😘😘مبارکه 

کار خوبی میکنی