2777
2789

بچها راه جذب پسرا ینی آقایون چیه ؟

چجوری میشه یه پسرو عاشق و شیفته خودت کنی؟

توروخدا بگین

حتی شده یه جمله کوتاه اگ میدونین راجب این موضوع و بلدین😔💔🙏

عاشق یه مردی شدم که اصلا بهم توجه نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه خودتو خیلییییی دوس داشته باشیییییب، کتاب بخونی، ب خودت برسی، واقعا اعتماد ب نفس، خیلی براشون جذابه

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
باید لوندی بلد باشی  ب خودت خیلی برسی

عزیزم جمله اولت بنی چجوری دقیقا

ع ایندم میترسم😓😓😓😢😢 سیگار چیه داش ما ع دنیا میکشیم🖤شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزو شو داشتی اما حال که دعوت شدی زیبا برقص💜🌂
یه مرد؟ نکنه بری خراب شی رو زندگی یکی دیگه و کاخ آرزوها و خوشبختی یه زن دیگه رو نابود کنی . لطفا# ...

فارت چیه؟

ع ایندم میترسم😓😓😓😢😢 سیگار چیه داش ما ع دنیا میکشیم🖤شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزو شو داشتی اما حال که دعوت شدی زیبا برقص💜🌂
میگم دیگع من اعتماد ب نفسم کاملا از بین رف وقتی دیدمش

چرا؟

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛

فهمیدی به منم بگو😂 هیچ راهی نداره بنظرم

به قول شاعر هر چه عاشق زارتر معشوق از او بیزارتر

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز