2777
2789

بچها راه جذب پسرا ینی آقایون چیه ؟

چجوری میشه یه پسرو عاشق و شیفته خودت کنی؟

توروخدا بگین

حتی شده یه جمله کوتاه اگ میدونین راجب این موضوع و بلدین😔💔🙏

عاشق یه مردی شدم که اصلا بهم توجه نمیکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینکه خودتو خیلییییی دوس داشته باشیییییب، کتاب بخونی، ب خودت برسی، واقعا اعتماد ب نفس، خیلی براشون جذابه

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
باید لوندی بلد باشی  ب خودت خیلی برسی

عزیزم جمله اولت بنی چجوری دقیقا

ع ایندم میترسم😓😓😓😢😢 سیگار چیه داش ما ع دنیا میکشیم🖤شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزو شو داشتی اما حال که دعوت شدی زیبا برقص💜🌂
یه مرد؟ نکنه بری خراب شی رو زندگی یکی دیگه و کاخ آرزوها و خوشبختی یه زن دیگه رو نابود کنی . لطفا# ...

فارت چیه؟

ع ایندم میترسم😓😓😓😢😢 سیگار چیه داش ما ع دنیا میکشیم🖤شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزو شو داشتی اما حال که دعوت شدی زیبا برقص💜🌂
میگم دیگع من اعتماد ب نفسم کاملا از بین رف وقتی دیدمش

چرا؟

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛

فهمیدی به منم بگو😂 هیچ راهی نداره بنظرم

به قول شاعر هر چه عاشق زارتر معشوق از او بیزارتر

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜