2777
2789

بچه ها اگ ی نگاه بندازین میفهمین دنبال آمپول گلوتاتیونم(آمپول سفیدکننده پوست)
اینجام خیلیا ادعا میکردن دنبالشن یا استفاده کردن نتیجه گرفتن
من تو ی گروه تلگرامم باهمین عنوان عضوم
هم اینجا توی نی نی سایت هم توی اون گروه تلگرامی خیلیا میان ادعا میکنن خودشون یا اطرافانشون این امپولو زده و سفید شده ولی الان حامله شده و دیگ نمیتونه بزنه
معمولا هم میگن 12تا آمپول داشتم 3تاشو زدم 9تاش مونده مارکشم گلوتاکسه قیمتسم 6میلیون
توروخداااا گول این حروم خورا رو نخورید
کاربر نیوشا72رو برید ببیند همه تاپیکاش راجب گلوتاتیون بود و دربدر دنبال گلوتاتیون بعدشم الکی اومد گفت گلوتاتیون زدم بالخره سفید شدم درصورتی ک الکی میگفت اونم فروشندست این شگردشونه اعتمااااد نکنید
یا کاربر دخترک هم همینطور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگم دوست من از صفاری 26تا امپول گلوتا خریده و زده سفید نشده فقط پولشو ریخته دور
اگ اومدن گفتن فیلمشو نشونتون میدیم ک اصله هم باورنکنین چون 99%شون همینو میگن اون فیلمم مال همین صفاریه کلاهبرداره

چجور اعتماد میکنید وقتی میدونید رنگ چشم و پوست  یا مویی که سفید شده با هیچ دارویی عوض نمیشه حتی قانون جذب که الان  مد شده  تا مردمان ساده و ناراضی از وضعیت ظاهرشون چه مالی و چه قیافه هستن بازار کلاهبردارا داغه 

شما خریدی ازشون؟

ن بابا ولی اولین نفرشون ک بهم گفت میخاستم پول جمع کنم بخرم بعد دیدم بالای 10نفر اومدن این حرف تکراریو بهم زدن
فهمیدم تبلیغاته گفتم بگم ب شماها ک گولشونو نخورید