2777
2789

ازونجاییکه همیشه بدون ترس از دست رفتن محبوبیت  حرف حق رو میزنم ، باید خدمت زنیکه های محترم سایت که هرچی لایقه خودشونه به نفر سوم رابطه ها میگن ، عرض کنم که : 

۱ نفر سوم رابطه پلنگ و هرزه نیست 

۲ نفر سوم رابطه یک دختر نجیب و افتاب مهتاب ندیدست که فرق مجرد و متاهلو تشخیص نمیده 

۳ نفر سوم رابطه رو همسر گرامی و آقاییتون آورده زندگیت و بهش نگفته ازون اول زن داره

۴ اون دختر طفل معصوم مثه تو سر کاره با این تفاوت که تو خودتو میزاری سرکار با ذهنیتهای ساختگی خودت ولی اون رو همسرواقایی گرام شما سر کار گزاشته 

۵ بجای گوشی رو برداشتن و فحش دادن به اون طفل معصوم شهامت شنیدن حقیقت رو داشته باش 

۶ خیال کردی ته زنیت هستی قار قار پای تلفن میکنی گوشی رو میکوبی ?

۷  کاپ طلا بهت میدن همچین مرد رذلی رو نگهداری پیش خودت به ترس مهریه?

۸برو به داد خودت برس که باید با همچین مردی سر کنی و با فحش دادن به اون طفل معصوم هم خنک نخواهی شد 

۹بجای دست به یکی کردن با اون طفل معصوم و حرفاشو شنیدن و ادب کردن آقایییی حاضری دنیا و اخرتتو بدی تا نره خرت بالا سرت باشه ?!

۱۰ از همه بدتر ا زنیکه هایی که پای حرف ذهنیاتای ساختگی تو هستن کمک میگیری?!!!!

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

چ بی تربیتی تو الان طفل معصوم فریب خوزده ای مثلا از همینجا میگم خاکککک🖐

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این وقتی درسته که نفر سوم واقعا خبر نداشته باشه که مرد متاهله

توی خیلی از موارد نفر سوم با علم به اینکه مرد متاهله و با نیت اینکه جای همسرش رو بگیره وارد رابطه میشه

اون ک فریب میخوره و مرد متاهل بهش گفته مجرده گناهی نداره فقط عقل توکلش نیست ولی هرزه اون دختریه ک دانسته بامرد متاهل میریزه روهم من نمیدونم کدوم تاپیکو میگی ولی لطفا عفت کلام داشته باش زنیکه چیه؟

اینم ازاون زن دومی هاس یا نفر سومی ها رو زندگی خرابه های یکی دیگه زندگی ساخته

هرکی بانظرمن مخالفه ریپ نزنه لطفا ✋ نظرشو نگه داره واسه خودش... چون حوصله و اعصاب ندارم✋تاوقتی هم خودم نگفتم لایکم نکنید لطفا. 

دختری که با مردی دوست میشه نباید اولین چیزی که در موردش تحقیق می‌کنه وضعیت تاهل اون مرد باشه؟

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

با تاپیکت موافقم استاتر تاجایی که واقعا فریب خورده باشه، اما با ادبیاتت کاملا مخالفم...

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

انقددیدم نفرسوم میدونه طرف زن داره بچه داره با بچه طرفم عکس گرفته گذاشته تو پیجش اماخودش رفته طرف مرد

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

تازه اون از نظرشماطفل معصوم خیلی سریع میتونه بفهمه طرف زن داره یا نه(اگه طرف مثلا شبا صحبت نمیکنه یا آن نمیشه مشکوک

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين