2777
2789

بچه ها دیروز که نبود لب تاپ شو گشتم. چون رابطه جنسیمون خیلی خوب نیست و خیلی بهم میلی نداره مشکوک شدم و دنبال همین قضیه بودم اصلا. میخواستم ببینیم ازین فیلما داره یا نه. و در مرحله دوم اگه داره ببینم تمایلاتش چیه که من ندارم شاید بتونم ایجاد کنم در خودم . ولی یه عالمه ویدئو های حال به هم زن پیدا کردم و اکثرش راجب رابطه با (خدایا منو بکش😭) مامانه. ینی روی مامانش احساس داره؟ یا طبیعیه پسرا یه همچین فانتزی هایی داشته باشن؟ ذهنم به هم ریخته دیشب چیزی به روش نیاوردم ولی اینقدر عصبی بودم سر چیزای چرت دعوامون شد. الان یه طوری ام که دیگه نمیخوام باهاش رابطه داشته باشم حس میکنم مامانش تو ذهنش 😭😭بچه ها خواهشاً هرکس نظری داره بده منطقی. من نتونستم با خودم حلش کنم. اگر راجب همسرتون یا پسرتون یا داداش یا هرکس دیگه تجربه ای داشتید لطفاً بهم بگید.

مامان😨😨😨

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اول اروم باش

بعدشم مرد جماعت از این تمایلا دارن که فیلم پ و ر ن ببینن

پس توهم کاری کن دیگه نبینه شاید تو نتونستی نیازاشو برطرف کنی

نهایت خوشبختی داشتن خداییه که از رگ گردن به من نزدیکتره⛓💚

بهش چیزی نگو ک فیلمارو دیدی 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

چی بگیم بخدا فقط موهای تنمون سیخ میشه 😔

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

بپاک تگر سراغشون گرفت بگو مگه همچین چیزایی داشتی

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏