2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 17 پست

ببین دو نوع هست شما ببین خسیسه یا نمیخواد برات هزینه کنه مبادا تو به خاطر پولش باهاش باشی یا امتحانت میکنه همسر منم دوس بودیم اصلا خرجم نمی‌کرد الان کارتا دسته منه و هی میگه هر چی دوس داری بگیر میگه اونوقت من بهت تعهدی نداشتم نمی خواستم هزینه کنم یا میخواستم تو من و به خاطر خودم بخوای نه پول بسنج چطوره 

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان. 
اوه اوه نکنیا بدبخت میشی.... یکی اخلاق خییییلی مهمه بعدشم پول  اونی ک از الان خرج نکن مطمئن ب ...

منم این حس میکنم چقد این بشرخسیسه خدایا مادرش برای عروس بزرگترش  کلی طلا خریده این فکرکنم ن خودش بخره ن بزاره مامانش بخره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین دو نوع هست شما ببین خسیسه یا نمیخواد برات هزینه کنه مبادا تو به خاطر پولش باهاش باشی یا امتحانت ...

آره درسته راست میگی.. خداکنه بعداز واج خوب شه ن واقعا بخاطر پولش نمیخامش ولی چ اشکالی داره اون وقتی الان داره میتونه کمک کنه کمک نمیکنه تازه مشکل از اونه ک فعلا ازدواج نکردیم