2777
2789
وای خدای من گناه داره که 😭

دوس دارم براش کاری کنم ولی میترسم دخالت کنم همسرم میگه تو کاریت نباشه براش مثل اب خوردن بره ازت شکایت کنه😔😔

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه نداره طلاق بگیره و خلاص

طلاقش نمیده متاسفانه به زور میاد میبرتش سر زندگیش

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
دوس دارم براش کاری کنم ولی میترسم دخالت کنم همسرم میگه تو کاریت نباشه براش مثل اب خوردن بره ازت شکای ...

خدا به راه راست هدایتش کنه

خدا خواهرتو نجات بده به بهترین شکل ممکن

جوری که فکرشو نکنه زندگیش رو به راه بشه ان شاءالله

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
خدا به راه راست هدایتش کنه خدا خواهرتو نجات بده به بهترین شکل ممکن جوری که فکرشو نکنه زندگیش رو به ...

فدای تو عزیزم...

انشالله شماهم زندگیتون خوب بشه..♥️❤

یه لحضه گفتی قرص اعصاب مصرف میکنم یاد خواهرم افتادم😔

خداکنه کسی زندگیش به جایی نرسه که بخواد تحمل کنه بمونه🤲

دخترم ۸ پسرم ۴.دلیل نفس کشیدنم فقط اونان

خداحفظشون کنه

آره میدونم میفهمم منم نفسم به نفسای پسرم بنده

طفلک این وسط داره ضربه میخوره میخوام یه کم رو خودم کار کنم حداقل اینده ی اون تباه نشه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
فدای تو عزیزم... انشالله شماهم زندگیتون خوب بشه..♥️❤ یه لحضه گفتی قرص اعصاب مصرف میکنم یاد خواهرم ...

الهی آمین

الهی همه با دل خوش زندگی کنن

خواهر شما، استارتر، همه

خداحفظشون کنه آره میدونم میفهمم منم نفسم به نفسای پسرم بنده طفلک این وسط داره ضربه میخوره میخوام ی ...

جلو اونا حفظ ظاهر می کنم ولی ی وقتایی بغضم می ترکه و چشام اشک.۴ ساله که کاممون زهره از دست شوهرم.کاش بمیره راحت شیم بی وجدان

جلو اونا حفظ ظاهر می کنم ولی ی وقتایی بغضم می ترکه و چشام اشک.۴ ساله که کاممون زهره از دست شوهرم.کاش ...

😭😭😭 عزیز دلم