2777
2789
عنوان

با شوهر سرد مراج چیکار کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 22 پست
بخدا آرزو به دل موندم یبار بدون این که من بگم من التماسش کنم خودش درخواست کنه

منم سردم ميدونم مجردم دوستام بي اف دارن من نه بين دوستام حوصله پسر ندارم قربون صدقش برم عشقو اينا كلا به چپمه تحريك نميشمممممممم  سردمم مامانمم اينطور بوده ايشالله شوهرمم سرد ازش شده موقع خاستگاري ميپرسمممممممممممممممم

شکرت خداجون💕پرستار مهربون🦭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سردم ميدونم مجردم دوستام بي اف دارن من نه بين دوستام حوصله پسر ندارم قربون صدقش برم عشقو اينا كل ...

من زمان دختریمم داغ بودم البته با کسی نبودم

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
بخدا آرزو به دل موندم یبار بدون این که من بگم من التماسش کنم خودش درخواست کنه

خودت دست به کار بشو نمیتونه خودشو نگه داره هی ارایش کن رژ قرمزی چیزی از همینا ک تو سایت میگن بعد نرو التماسش کن همینجوری برو کنارش با یه لباس خواب جینگیل 😁

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

ببخشید شما خودت گرمی؟ یعنی منظورم اینه که از رابطه لذت میبری؟

من خیلی گرمم اره اکثر مواقع لذت میبرم

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

شوهر منم تازگی ها درست همکاری نمیکنه فقط میخواد تخلیه بشه تمام من دوست ندارم اینجوری میخوام ازش فاصله بگیرم  باهاش صحبت کردم ولی بهونه های الکی میاره اخه این مردا چشونه هووف

شوهر منم تازگی ها درست همکاری نمیکنه فقط میخواد تخلیه بشه تمام من دوست ندارم اینجوری میخوام ازش فاصل ...

نمیدونم والا من ک بریدم انقدر التماس  کردم

2790
2778
2791
2779
2792