2777
2789
در دنیایی که نامردی، مرام است توهم نامرد باش که مردی حرام است، 🥺

جمله سنگین بود

یک دقیقه سکوت

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باز کدومتون با شوهرش دعواش شده اومده اینجا تنفرشو نسبت به همه ی مذکرا اعلام کنه!؟ 

بعد از یه اضافه وزن حسااابی دوباره با لطف و کمک خدا میخوام رژیم رو شروع کنم🥰 ...دوست خوبم! یادت باشه هرچقدر هم اضافه کردی هیچ وقت برای شروع دیر نیست😉...وزن اولیه: ۱۰۱🥶.......هدف اول ۹۵✅🥳🥰....هدف دوم ۹۰🥳✅...هدف سوم ۸۵✅🤩😍.... هدف چهارم۸۰🤩🤩🤩

والا هر تاپیکی میخونم شکایت از دست مرداس . خودمم کم ندیدم از برخورد نامتعارف و شاخ بازی دراوردنشون ، ...

همشون ؟؟؟

آروم باش یکم گلم ❤

انسان بودن به مرد و زن بودن نیست به ذاته

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

در دنیایی که نامردی، مرام است توهم نامرد باش که مردی حرام است، 🥺

این رو همجنساتون امتحان کنین نه روی ما🙁

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
والا هر تاپیکی میخونم شکایت از دست مرداس . خودمم کم ندیدم از برخورد نامتعارف و شاخ بازی دراوردنشون ، ...

هر آدمی هم عیب و نقص داره هم حسن،. اینجا جوش زنونس و همه طرفدار خانوما،. چه حق و چه به ناحق،.... معمولا گله گی هاشو از شوی هاشونو میارن اینجا 😑، به خاطر همین استارتر می‌فرماید که توی نی نی سایت همه دلشون پره نه توقع داری بیاد از خودش بد بگه زنه؟ 

هممون نقص داریم دیگه اه

بعد از یه اضافه وزن حسااابی دوباره با لطف و کمک خدا میخوام رژیم رو شروع کنم🥰 ...دوست خوبم! یادت باشه هرچقدر هم اضافه کردی هیچ وقت برای شروع دیر نیست😉...وزن اولیه: ۱۰۱🥶.......هدف اول ۹۵✅🥳🥰....هدف دوم ۹۰🥳✅...هدف سوم ۸۵✅🤩😍.... هدف چهارم۸۰🤩🤩🤩

چشم 🥺

تشکرات

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

استارتر عزیز هدفت از این تاپیک چیه دقیقا؟ که به خانوما بگی مردا نامردن اکثرا؟

خب؟ 

خواهشات

😆😆😆