2777
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 38 پست

@مامان_پرهام  

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

جدی؟ فداااتشم عزیزم😚

بله عزیزم انشالله با دل خوش استفاده کنی😍💕😘😘😘

مثل دریا باش آشغالارو‌پس بزن🌊.                                           آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕.  ولی نی‌نی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕.                                                                                                 حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو  نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊.                                                                                   توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین
بقیه خریدامو ببین

مبارکه گلم خیلی قشنگن ایشالابه سلامتی استفاده کنی💋

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
@شمع_سوزان    

خریدهات مبارکه عزیزم

همشون قشنگ بود ولی هیچی مثل خریدن لاک ادمو خوشحال نمیکنه😊

عزیزم هرچی فکر کردم یادم نیومد کجا باهات دوست شدم که تگم کردی 😉

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
مبارکه گلم خیلی قشنگن ایشالابه سلامتی استفاده کنی💋

فداتشم مهربون 😋

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
خریدهات مبارکه عزیزم همشون قشنگ بود ولی هیچی مثل خریدن لاک ادمو خوشحال نمیکنه😊 عزیزم هرچی فکر کرد ...

فدات عزیزم دخترا لاک دوس دارن😙

توی تاپیکات بودم دیگه اسمت یادم اومد دیگه زدم عزیزم یبارم درخواست دوستی فکنم دادی قبول کردی

بلیزت نازه

جدی؟ قربونت برم