2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مخاطبین و بر میداره ولی واقعا مخاطبین ما ب چ دردش میخوره

مخاطبین من یکی کلا مال خودش🤣🤣🤣🤣🤣

اینایی هم که نگرانن فقط برای محتوای چت هاشون نگرانن اینو دیگه همه میدونیم که اونم فقط برای خودمون مهمه ،🤣🤣🤣🤣

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
همه اجازه برداشت اطلاعاتو همون موقع نصب برنامه بهشون میدیم فقط الان چون رفته زیر نظر فیسبوک و چندین ...

عزیزم میشه بگی دقیقا چه اطلاعاتی ؟؟ من باهاش با همسرم حرف میزنم و تماس تصویری و اینا

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚
مثلا کدملی مونو میده باعاش روغن یا شکر برن بخرن یا شماره تلفن کبری رو میده به سکینه؟

کد ملی شما مهم ترین اطلاعاتی هست ک دارید چون اگر بیفته دست ادما ی دیگه کلی دزدی میشه باهاش کرد

هکر ها با کدملیتون بلایی سرتون میارن ک ابد بخورین  

اللهم صل علی محمد و ال محمد ...
مثلا کدملی مونو میده باهاش روغن یا شکر برن بخرن یا شماره تلفن کبری رو میده به سکینه؟یا مثلا بهشون می ...

این خبر فقط در حد یه شایعست و من هم مطمئن نیستم که سوال کردم

با این طرز صحبت ترجیح میدم جوابتون رو ندم

کد ملی شما مهم ترین اطلاعاتی هست ک دارید چون اگر بیفته دست ادما ی دیگه کلی دزدی میشه باهاش کرد هکر ...

کدملیت تو مخاطبینت ذخیره شده یا موقع ثبت اطلاعات دادی به واتس اپ؟ جز ایران کجا ارزش داره؟چرا شلوغش میکنین خیلی شاکی هستین حذف کنین بره پی کارش 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
این خبر فقط در حد یه شایعست و من هم مطمئن نیستم که سوال کردم با این طرز صحبت ترجیح میدم جوابتون رو ...

عزیزم توی اخبار الان گفت صحت داره 

شما که میگید مهم‌نیست  شما میدونید به وسیله یع شماره تلفن‌میشه به چه چیزایی دست یافت‌

اره واقعا . دوستان اطلاعات کمی در این زمینه دارن