بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه اصلا عزیزم. ن موقع جراحی درد داشت، ن بعدش. اما خب بخیه باید مراقبت کنم، یکم دهنم کم باز میشه. تا ی هفته اوکی میشه. کشیدمش راحت شدم
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
خب خداروشکر که درد نداری اخه زن داداشم جراحی دندون انجام داده بود طفلی اصلا جون حرف زدن هم نداشت
عه. اخی. ن من از همون شبش صحبت کردم. دکترم جراح فک و دهان بود خیلی حرفه ای بود
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
مال من جراحی بود چون نهفته بود. اصلا درد ندارم خدارشکر. شنبه جراحی کردم. دکترم حرفه ای بود
اره. شهر غریب واقعا استرس داشتم. چون تاحالا هم دندون پزشکی نرفته بودم واقعا میترسیدم.