2777
2789
عنوان

شوهرم باهر زنی زود گرم میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 44 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره قشنگ حالش جامیاد😄😄😄

تلافی به این میگه 

چون مردها خودشون خیلی زرنگن بدشون میاد خانمشون با مردا گرم بگیره سکته مغزی میزنن

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

از این مدل مردا زیاد دیدم خیلی سخته که برات رفتارش قابل قبول نیست و اذیت میشی چون واقعا آزاردهنده ست بعضیا براشون مهم نیست من خودمم متنفرم مثلا گاهی میرم خریدو میبینم یه مرد با فروشنده داره خوش و بش میکنه و هی لودگی میکنه دلم میخواد خفش کنم اصلا نمیتونم که مثبت فکر کنم تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که کرم داره..اگه واقعا اذیت میشی خیلی جدی بهش بگو نمیتونم این رفتار و لودگی ها رو تحمل کنم رفتارت رو اصلاح کن یا یه فکر دیگه بکنم براش

نمیدونم بعصی مردا مدلشون ابنطورین شوهر من دایی داره ایشون هم اینطوریه ولی مرد خوبی هست اصلا هم ابنطور نیست که با زنا رابطه داشته باشه فقط شوخ طبه

بهترین نیستم اما خودمم😍

خدایی چطور با منشی دکتر گرم می گیره بگو بخند می کنه؟! این حجم از روابط عمومی در مخیله من نمی گنجه. اگر تو خودت مثل ایشون نیستی و این چیزا رو عادی نمی دونی اذیت میشی 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

هر موقع دیدی با کسی گرم گرفت زود عیبهاشو جلوی بقیه بکوب سرش یا همیشه دمپایی زاپاس همراهت باشه بزن دهنش وا.....

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
تلافی به این میگه  چون مردها خودشون خیلی زرنگن بدشون میاد خانمشون با مردا گرم بگیره سکته مغزی ...

اره دوس دارن عشقشون فقط مال خودشون باشه ولی خودشون واسه همه😎😎

هییییی که تنهایی چیکار میکنه باادم