2777
2789
عنوان

پولامو واسه چي خرج كنم

229 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها من مشكل مالي اصلا ندارم و كلي تو ماه پول در ميارم ولي نميدونم كه پولامو واسه چي خرج كنم كارمندم هستم و بيشتر پولم پس انداز ميشه از شوهرم فقط ماهانه ميگيرم خرج ديگه اي نميكنم .ميخوام نظر بدين كه كجاها خرج كنم .

پز.زیر.پوستی#  

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

طلا خریدن

به خودت برسی مثل کرم و پاکسازی 

بهترین لوازم آرایش بخر 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرعه بزار

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

منم نمیدونم دیگه پولامو کجا خرج کنم من بیشتر خرج غذا میکنم و لباس  دیگه خسته شدم طلا هم انقدر خریدم دلم و زده زندگی خیلی عادی شده دیگه 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
منم نمیدونم دیگه پولامو کجا خرج کنم من بیشتر خرج غذا میکنم و لباس  دیگه خسته شدم طلا هم انقدر خ ...

این همه نیازمند

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
منم نمیدونم دیگه پولامو کجا خرج کنم من بیشتر خرج غذا میکنم و لباس  دیگه خسته شدم طلا هم انقدر خ ...

لوازم آرایش و مراقبت پوستی هم خوبه ها، اگه بیشتره خب ملک و زمین بخر یا خورد خورد طلا بگیر زیاد شد بفروش ملک بخر