2777
2789
منکه خودم سردمه پالتو میپوشم    

اگه تابستون بیفته رقص عربی میکنم آقاهای تالار پول بریزن برام 😂😂😂😂😂😂

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروس چقدر قشنگه ایشلا مبارکش باد

دوماد خوش آب رنگه ایشالا مبارکش باد

ماشالله به چشم و ابروش ایشالا مبارکش باد

کشکک ناز زانوش ایشالا مبارکش باد

شله شله شله شله شله شله😍😍😍😍😍

از یه جایی کپیش کردم اینجوری شد😁

چه سخت است...خندان نگه‌داشتن لب‌ها در اوج گریستن قلب...و تظاهر به خوشحالی در اوج غمگینی....

مبارکه،سفید بخت شی😽❤

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
ای شیطون    

رنگ لباس عربی خودت انتخاب کن بیام برقصم کل آقایان تالار بیفتن کف زمین 😂😂😂😂😂

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
قررررممممز

😂😂😂😂😂😂