2777
2789
عنوان

الان تویه تاپیکی یه خانمی میگفت😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2846 بازدید | 227 پست
نه عزيزم مارك نچسبون من ميگم زندگى هركس به خودش مربوطه فضول بقيه نباشيم سرمون تو كار خودمون باشه ...

آخ كه من پيرشدم تو اين سايت.....از بس گفتم و بعضيا نفهميدن!!!!!

واقعا زندگي هركسي به خودش مربوطه ولي يه سريا در مقابل فهميدن اين موضوع مقاومت ميكنن

يه جووووري ژست روشن فكري ميگيرن و توهين ميكنن به كسايي كه زود ازدواج كردن،انگار همه بايد مثل خودشون فكركنن

بابا اين كاري ك تو داري ميكني خودش از هر كار زشت ديگه اي بدتره و مصداق بارز بي فرهنگي!!!!

من خودم زود ازدواج نكردم كاملا به موقع ازدواج كردم اما هيچوقت اجازه نميدم به خودم كه به كسي كه زود ازدواج كرده توهين كنم و دلشو بشكنم

ممكنه واقعا تو زندگي اون ادم تاثير بذاره و دلش بشكنه

التماس_شعور#  

....كه تو با مني هميشه.........🌱💫
خوب مامان جوان داشتن خودش نعمتیه دیگه... چرا بهتون برخورده حالا؟؟؟

ببخشید مادر جوان چه سودی داره؟ 

مادر درس خونده و عاقل سود داره 

پز چین و چروک نداشتن مادر چه سودی داره؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قبول دارم که بد حرف زدم اما حقیقت جامعه ی ما اینه نمیشه انکارش کرد  دوست پسر داشتن تو سن کم رو ...

بنظرم اگه هر کسی از زندگی خودس استارت تغییر و تحول رو بزنه همه چیز حل میشه ماییم که این جامعه رو تشکیل میدیم

لطفا برا سلامتیه داداش محمدم دعا کنید.انشالله تا آخر ماه رمضان سلامتیشو به دست بیاره.خدایا خودت به جوونیش رحم کن.تو که خودت میدونی چقدر تو زندگی حسرت کشیده الان که داره جهازشو اماده میکنه این حقش نیست بزار یکم از دلخوشی های زندگی سهم داشته باشه😔😔😔😔
همین خیلی خیلی راضی بودن شما جای تفکر داره  که راضی بودن رو در چی میبینی! شاید کسی با همین جمل ...

دوست عزیزم گفتم ک ب کسی اصلا توصیه نمیکنم،  قصد توهین هم ندارم روز خوش

من همانم که تو غمگین شوی میمیرم 😘😘😘😘
اون ۱۵ ساله ای که چمد سال اول زندگی به خیال خودش خوشبخته تو سن بالا یه نگاه به گذشتش بکنه به حال خود ...

والا تلویزیون کجا دختر متاهل ۱۵ ساله نشون داده.هر سریالی دیدیم از کسی خواستگاری میکنن که یا دانشجوعه،یا شاغله

ن تــو آنــی کـــ همـــانــی،ن مــن آنــمـ ک تــو دانــی...
قبول دارم که بد حرف زدم اما حقیقت جامعه ی ما اینه نمیشه انکارش کرد  دوست پسر داشتن تو سن کم رو ...

اتفاقا اکثر خانومای متاهل که کم سن ازدواج می کنن بعد با  دوتا بچه هوس خیانت میکنن تو همین نی نی سایت هزار تا تاپیک خوندم . مثلا یکی چند روز پیش میگفت من فقط ۲۱سالمه دو تا بچه دارم خوشگلم شوهرم نیازامو رفع نمی کنه میخوام خیانت کنم

اه اه توی همه دنیا کودک همسری یه نوع خشونت حساب میشه اونوخ مملکت ما چنان دفاعیم ازش میکنه  واق ...

در صورتی خشونته که به اجبار باشه وقتی یکی راضیه چرا خشونت باشه

بسپار به خدا خودش خوب درست میکنه خدای دانه های انار🥰
همین کودکا کلی دوست پسر از راه نامشروع دارن بیشتریاشون هم زیر یه پسر خوابیدن 😄😄😄

همونم اشتباهه 

نه ازدواج در سن پایین درسته نه دوست پسر داشتن 

حداقل بعد از ۱۸ سالگی ! 

گرچه ۱۸ سال هم سن کمیه 

مامان جوان یا نوجوان؟

منظورم بعد ها بود 

مثلا وقتی تو خودت در آستانه جوونی هستی دوست داری مامانت پیر بود و کم حوصله یا جوون  و پر انرژی

تعطیل🚫                                                                                 
اون ۱۵ ساله ای که چمد سال اول زندگی به خیال خودش خوشبخته تو سن بالا یه نگاه به گذشتش بکنه به حال خود ...

نه لزوما نمیشه برای همه یه نسخه پیچید... 

بله تلویزیون درست تبلیغ می کنه... چون خیلی دلیل پشتش هست.. من خیلی ازدوستام توی سن کم ازدواج کردن و راضین خیلیم نه خیلی هم مثل من ازدواج کردن راضین خیلی هم مثل دوستای دانشگاهم سن بالاترم ازدواج کردن ناراصین تازه فهم هم همینجوره نمیشه یه نسخه عمومی نوشت برای همه.... 

من کسی رو می شناسم ازدواج کرده سن کم با همسرش دوتایی دارن درس میخونن بچه هم دارن... 

بعدم میدونین توی تعریف علمی کودک از 5 سالگی حدودا تا 12 سالگی رو می گن دیگه یه اصطلاح رسانه ای ساختن یکسری آدمای معاند بعضیا هم خیلی عاقلانه تکرارش می کنن.. 

اتفاقا اکثر خانومای متاهل که کم سن ازدواج می کنن بعد با  دوتا بچه هوس خیانت میکنن تو همین نی نی ...

خب اون مشکل تو زندگیش داشته حتی یه ۳۰ساله هم میشه این مشکلو داشته باشه 

بسپار به خدا خودش خوب درست میکنه خدای دانه های انار🥰
والا تلویزیون کجا دختر متاهل ۱۵ ساله نشون داده.هر سریالی دیدیم از کسی خواستگاری میکنن که یا دانشجوعه ...

من فیلم رو گفتن من در مورد سریال گفتن ؟ انگار جز شبکه ۳ سیما چیز دیگه ای نگاه نمیکنید ؟