2777
2789
عنوان

بچها صدای بدو بدو میشنوم ولی میرم میبینم هیچکس نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 70 پست
قربانتان🧡 شبت قشنگ قشنگم🌈🌹

، 😘😘

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم
بگو واسه همه میخونم قربه الی الله 😂 

الهم-صلی-علی-محمد# واله محمد وعجل فرجهم

.

برای شما

الا ک دارم اینو مینویسم تیکرم روی ۲۰ هست هروقت تیکرم رفت رو ۲۵ بهم بگو تیکرت رف رو ۲۵🤨😍بزا ذوق کنم😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چیزی نیست..اما برای اینکه خیالت راحت باشه.سوره ناس و فلق رو بخون..و ذکر بگو با نام مبارک حضرت علی ..نام ایشون روبیارید.به فرض چیزیم باشه در امنیت کامل هستین..

وای من بدو بدو میرم برقو روسن میکنم بعد پشتسرمو نگا میکنم😑😂

منم دقیقا همینم😂😂😂

دقیقا کنار تختم یک اینه هم هست شبا  اصلا بهش نگاه نمیکنم حس میکنم نگاه کنم چیزای عجیبی میبینم😂😥😂

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
الهم-صلی-علی-محمد# واله محمد وعجل فرجهم . برای شما

فدایت🙏منم واسه شما فرستادم🌹❤️😊😘

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
فدایت🙏منم واسه شما فرستادم🌹❤️😊😘

اوبین کسی هستی ک تو نی نی سایت برام صلوات میفرسته😍❤❤ممنون خوشحال شدم

الا ک دارم اینو مینویسم تیکرم روی ۲۰ هست هروقت تیکرم رفت رو ۲۵ بهم بگو تیکرت رف رو ۲۵🤨😍بزا ذوق کنم😁
اوووو نترس تنها که نیستی....بچسب به شوهری مادری چیزی تخت بگیر بخوابا....

از چی بترسه آخه..برای چی بچسب به این و اون.بجای ترس یه کم منطقی باش..هر چی هست تو ذهن خودت میگذره .چیزی تو دنیای بیرون برای ترسیدن نیست..مثلا داری مادر میشی...مشکل همه همینه ..خودشون هنوز آویزونن و هزار تا مشکل و توهم و ...دارن یکی دیگه رم میخوان ساپورت کنن🙄🙄

منم دقیقا همینم😂😂😂 دقیقا کنار تختم یک اینه هم هست شبا  اصلا بهش نگاه نمیکنم حس میکنم نگاه ک ...

من بدو بدو میرم چراقو روشن میکنم اینه رو بر عکس میکنم بعد چراغو خاموش میکنم بعد بدو بدو میرم زیر متو😂😂😂😂

اوبین کسی هستی ک تو نی نی سایت برام صلوات میفرسته😍❤❤ممنون خوشحال شدم

قربونت برم عزیزم ممنون 😘 

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
من بدو بدو میرم چراقو روشن میکنم اینه رو بر عکس میکنم بعد چراغو خاموش میکنم بعد بدو بدو میرم زیر متو ...

😂😂😂😂

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤