2777
2789

الان همگی  میگید نصحیت کنه کی بودی تو اما ن میدونم همه شما عاقلید  ولی خیلی از تایپک هامیبینم  هی گریه میکنن  میگن با شوهرمون  دعوا کردیم قهریم  فلان  همش غصه  میخورن  میخوام بگم هیچ وقت خودتونو  کوچیک نکنید درسته شوهرتو نه  ولی اگه ادم  از رنگ رو بیوفته  ازچشم  شوهرش هم میوفتع  همیشه موقع رابطع  همیشه  شما پیش قدم نباشید اگه  یک بار شما پیش قدم شدین  بزارید شوهرهاتون برا دفعه اول دوم خودشون  پیش قدم بشن همیشه به خودتون  برسید بخدا مرد وفا نداره همشون  همینن  بخورید هر موقع پریود شدین بگید به شوهرهاتون  من حوصله شام درست کردن ندارم امشب  شام باتو  تو از بیرون بگیر  هروقت چیزی گرفت گرون شد هی گیر ندین  غصه  گرونیشو  نخورید  میدونید  زنها زود تراز مردها  پیر میشه چرا چون زنها خیلی بخاطر  چیزهای الکی غصه میخورن خواستم بگم همیشه خودتونو  بالا بگیرد  به خودتون  برسید 

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عافرین...

من بعد دعوا همیشه اهنگ میگیرم و باهاش بلند بلند میخونم که ذهنم خالی شه و گریم نگیره...

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
دقیقا من اینجوریم

من خودمم  اوایل  اینجوری  نبودم  الان خیلی خودمو  بالا  میگیرم

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
آخه چجوری میشه حرص نخورد

بهش  فک نکنید  برقصید  براتون  مهم نباشه  من خودم  اوایل  خیلی حرص  میخوردم دیدم  دارم باکارام  فقط خودمو  عذاب  میدم  شد تحریه

عافرین... من بعد دعوا همیشه اهنگ میگیرم و باهاش بلند بلند میخونم که ذهنم خالی شه و گریم نگیره...

آفرین  به شما منم تازگیا  تجربه  زیاد  کسب  کردم  ازدختر گرانبها

والا من از بي خوصلگي همينايي كه گفتي رو هستم

پريود هم نباشم زنگ ميزنم شوهرم ميگم زنگ بزن فلان غذا رو سفارش بده بيارن دم در

يا ميريم بيرون غذا ميخوريم يا موقعيت مسافرت جور بشه ميريم

چيزاي گرون رو هم دوس دارم من از چيزي كه ميخرم مرغوب باشه حس خوبي ميگيرم 

برا رابطه هم حتي اونم پيش قدم باشه حوصله نداشته باشم ميگم حوصله ندارم بمونه فردا يا بعدا

خب منم انسانم