2777
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 44 پست
این چاقه پر نیست درکل سیب زمینی ابپز با پنیر پیتزا خوبه البته شنیدم صبحام ژله بخوری صورتو پر میکنه

اخه میترسم با خوردنش کلسترولم بالا بره .بعدش اسیب بزنه .راهی نیست که بدون کلسترول باشه؟

اخه صورتم خیلی لاغر واستخونیه .بینی ام قوزش خیلی توچشمه .این صورت تپل خیلی خوبه ولی راهش بلد نیستم ا ...

ببین برو داروخونه گیاهی دارو برای چاقی صورت دارن هاا تضمینی

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو چیکار داری آخه😂😂😂😂 باز نگاه کن به شکمت ببین بچه توش باشه چه شکلی میشه😂😂😂 عاشقتم👄

دوست دارم عزیزم باید به شما جواب پس بدم 

تورو خدا نگو لطفا هنوز یجوری ام😑

من ازت بدم میاد همش مسخرم  میکنی 🥺

حرف بقیه برات مهم نباشه مردم زیاد حرف میزنن😃
اگر خودت 3۴کیلویی درصورت رو اینطوری کنی  شبیه برج میلاد میشیا  از ما گفتن  صورت و ...

عزیزم ارثی لاغرم .تا حالا چاق نبودم .غذا هم بخورم سوخت وسازم بالاست ..چیکار کنم بدن ومخصوصا صورتم طبیعی چاق بشه ..؟

عزیزم ارثی لاغرم .تا حالا چاق نبودم .غذا هم بخورم سوخت وسازم بالاست ..چیکار کنم بدن ومخصوصا صورتم طب ...

فکر نکنم طبیعی بشه کرد

برم دکتر تغذیه یعنی جواب نمیگیرم ؟؟

چرا اونم جواب میده ..این یکم بی هزینه تره دیگه...

ولی دکترم خوبه رو برنامه پیش میره

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
چرا؟ دکتر تغذیه هم نمیتونه کاری کنه.؟

نمیدونم من خودم ۴۹ کیلو ام خیلی لاغرم ولی خودم میگم شکم دارم مامانم میگه بابا بچه یکی بخور یکم صورتت تپل شه 😅😅😅😅