بارانعاشقی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 3823 عنوان خیاط خیاط 370 بازدید | 15 پست هر کی اینجا خیاط هس بیاد سوال دارم شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 1399/10/23 | 01:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریساجونی عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 4041 بفرما خیاط خیاطم نیستم ها ولی تا جایی که بتونم کمکت میکنم 💕
بارانعاشقی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 3823 جانم گلم ممنون. میخوام برا دخترم لباس پرنسسی بدوزم با تور چه توری بگیرم و استر زیرش چی باشه که قشنگ. وایسه مثل لباس عروس بشه شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه
بارانعاشقی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 3823 جان میخوام برا دخترم لباس پرنسسی بدوزم با تور چه توری بگیریم و اینکه استرش چی باشه که مثل لباس عروس بشه شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه
99ahmadiparvin عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 191 میخوام برا دخترم لباس پرنسسی بدوزم با تور چه توری بگیریم و اینکه استرش چی باشه که مثل لباس عروس بشه& ... توری بخر ک یه کمی پف بشه بعد ک دوخت زدی استر و تور و جدا بدوز وقتی باهمدوخت بزنی زیادی پف نمیکنه پارچه ت تقریبا خشک باشه قشنگه
بارانعاشقی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 3823 توری بخر ک یه کمی پف بشه بعد ک دوخت زدی استر و تور و جدا بدوز وقتی باهمدوخت بزنی زیادی پف نمیکنه پا ... اسم پارچه ها رو نمیدونی؟ شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه
99ahmadiparvin عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 191 اسم پارچه ها رو نمیدونی؟ تور خشک و آستری لباس بچه گانه سیلک اگه بود خوبه خیلی ندمه بچه اذیت نمیشه چ مدل میخوای بدوزی
بارانعاشقی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 3823 تور خشک و آستری لباس بچه گانه سیلک اگه بود خوبه خیلی ندمه بچه اذیت نمیشه چ مدل میخوای بدوزی مدل لباس عروس بلند. و پف شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه
jigali عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 17037 ممنون. میخوام برا دخترم لباس پرنسسی بدوزم با تور چه توری بگیرم و استر زیرش چی باشه که قشنگ. وایسه مث ... تور پفی تقریبا خشک بگیر و واسه استر زیرشم پارچه ژرسه بخر😍😍😍 خیاط انلاین کودکم کانال روبیکا😍
jigali عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 17037 ممنون. میخوام برا دخترم لباس پرنسسی بدوزم با تور چه توری بگیرم و استر زیرش چی باشه که قشنگ. وایسه مث ... تور بروکسل هست تور کشی هست ارگانزا،باید ببینی ولی من تمام باس پفیارو خیلی لایه روی هم میدوزم ولی با تور کشی میدوزم حسابی پف میکنه مثلا شش هفت لایه خیاط انلاین کودکم کانال روبیکا😍
بارانعاشقی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 3823 تور بروکسل هست تور کشی هست ارگانزا،باید ببینی ولی من تمام باس پفیارو خیلی لایه روی هم میدوزم ولی با ... ممنون لطف کردیذ شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه
hoda9088 عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 335 من خیاط میشناسم اگر خواستی از ایشون بپرس میخوای شمارشو بفرستم برات