2777
2789
چجوری وزن کم کردی

به راحتی با نخوردن 😂😂😂😂

تشون و که زندگی من و خراب کردن تو 19سالگی مطلقه شاید چند وقتی رو .روزای سختی رو بگذرونم ولی من هنوز جوونم. شروع میکنم از نو یادم میره رفتی تووووو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به راحتی با نخوردن 😂😂😂😂

رژیم خاصی یا از خودت  ...تو چند وقت کم کردی

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
نوش جونتون باشه .دووعده غذا درست کردن خسته کننده نیس براتون ؟؟

نه عزیزم. دیگه عادت کردم. بخاطر پسرم هر وعده غذا درست میکنم میگم غذای تازه بخوره. ناهار کم درست میکنم. فقط برای بچه ام. شوهرم نیست. خودمم میلم نمیکشه خیلی.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
نه عزیزم. دیگه عادت کردم. بخاطر پسرم هر وعده غذا درست میکنم میگم غذای تازه بخوره. ناهار کم درست میکن ...

اها چون بچه دارید قضیه فرق میکنه .من بچه ندارم بخاطر همون خودم ناهار نمیخورم اغلب .

کوکوی مرغ دستور میدی لطفا

من یه تیکه سینه مرغ رو با نمک و ادویه میذارم میپزه. بعد رنده میکنم. یه وقتایی با ۲ تا دونه سیب زمینی خام رنده شده، یه وقتایی با ۲ تا دونه سیب زمینی پخته مخلوط میکنم. یه دونه پیاز رنده شده اب گرفته، یه دونه تخم مرغ، یکم پیازچه خورد شده، نمک و ادویه. خوب ورز میدم. نیم ساعت استراحت میکنه. بعد سرخ میکنم. خیلی خوشمزه است‌.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
رژیم خاصی یا از خودت  ...تو چند وقت کم کردی

نه گلم خودم رژیم گرفتم قرص کلسیم و زینک میخورم. غذا کم میخورم تنقلات نمیخورم. برگ کرفس دم میکنم میکنم میخورم چای سبز. عدسی لوبیا سوپ این چیزا میخورم. میوه میخورم. تو سه ماه 14کیلو الان بازم رژیمم ایشالله تا عید میخام هیچ چربی اضافه ای تو بدنم نمونه. اصلا عادت کردم ب نخوردن پر خوری کنم دست خودم نیست نفسم بالا نمیاذ شب خابم نمیبره غذا کم خوردنی حالم خوبع. اعتماد ب نفسی ک شوهرم بهم میده خیلی موثر بود هر دقیقه ازم تعریف میکنم انرژی میگیرم برام لباس های رنگ وارنگ میخره ذوق میکنه هر چی راجب رژیمم بخام برام تهیه میکنه آین لاغری هم زندگیم و عوض کرد هم حال روحیم هم اعتماد ب نفسم همه چیم همه چی

تشون و که زندگی من و خراب کردن تو 19سالگی مطلقه شاید چند وقتی رو .روزای سختی رو بگذرونم ولی من هنوز جوونم. شروع میکنم از نو یادم میره رفتی تووووو
اها چون بچه دارید قضیه فرق میکنه .من بچه ندارم بخاطر همون خودم ناهار نمیخورم اغلب .

اره. منم بخاطر پسرم درست میکنم. 

وگرنه منم وقتی بچه نداشتم نه صبحانه ایی بود نه ناهاری. فقط شام.😂 ولی الان بخاطر پسرم مجبورم هر وعده غذای تازه درست کنم.

نه گلم خودم رژیم گرفتم قرص کلسیم و زینک میخورم. غذا کم میخورم تنقلات نمیخورم. برگ کرفس دم میکنم میکن ...

افرین چه خوب ...موفق باشی عزیز

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕