2777
2789
عنوان

تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 31 پست
سلام خانومی از من یاد بگیر   .الان ۲۱ روزه همسرم رفته سفر کاری و من و دختر ۲ سالم‌ اومدیم خونه ...

ببین من روزا میرم خونه شون

ولی خب شب برمیگردم

چون باید تو سالن بخوابم و با بچه یه ساله خیلی سخته

بعدشم داداشم هستن روم نمیشه بمونم

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از دزد نمیترسم، نمیدونم چرا

چون احتمالش رو نمیدم

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.
ببین من روزا میرم خونه شون ولی خب شب برمیگردم چون باید تو سالن بخوابم و با بچه یه ساله خیلی سخته ...

درسته عزیزم درکت میکنم هیجا خونه خودم آدم نمیشه.ایشالله همسرت به زودی برگرده تا ذهن شماهم آروم بشه.

درسته عزیزم درکت میکنم هیجا خونه خودم آدم نمیشه.ایشالله همسرت به زودی برگرده تا ذهن شماهم آروم بشه.

ممنونم عزیزم 

شوهرم همش میگه به مامانت بگو بیاد پیشت خب چیکار کنم، اونم راحت نیست خونه مون بخوابه  منم بیشت ...

عزیزم قرآن بذار کنارت ، موقع خواب هم بذار بالای سرت من خودمم قبلن از این چیزا می ترسیدم ولی از ی جا به بعد دیگه نه، چون هر وقت این فکرا سراغم میومد آیت الکرسی میخوندم و واقعا آرامش میگرفتم 

عزیزم قرآن بذار کنارت ، موقع خواب هم بذار بالای سرت من خودمم قبلن از این چیزا می ترسیدم ولی از ی جا ...

اره، اتفاقا ایه الکرسی سه بار خوندم، با معوذتین و حتی ایه زلزله هم خوندم

ولی دست خودم نیست

الان تلویزیون نگاه میکنم و چراغا روشنه که نمیترسم

یعنی اینکه از مادرم خواستم بیاد پیشم پرتوقعی هست؟ 

جن کجا بود. سه ساله شبا تنهام. بعدم چکار به ما داره؟!! 

نمیدونم ، دیگه یه ترسه ناشناخته س

اصلا نمیترسی

نه اصلا. فوقش میمیرم. من یه بار خودکشی کردم. به نظرت کسیکه یه بار خودکشی کرده و هر شب بهش فکر می‌کنه ...

راستش من از وقتی کتاب ان سوی مرگ و در اغوش نور رو خوندم از مردن نمیترسم 

ولی واقعا خودکشی توی اون عالم خیلی بده

به نظذم حتما اون کتابارو بخون عااااالیه

اگه دپرس باشی یا تو فکر خودکشی کاملا نظرت رو عوض میکنه