e_sh مدیر عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 200 عنوان آیین نامه | مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 18 پست خانما امتحان ایین نامه دارم چکار کنم قبول بشم خیلی سختهههههههههه توروخدا یه راه حلی بهم بگین این دفهی دوممه که میدممم خواهشا واسم دعاکنید جلو خونوادهی شوهرمممم خیط نشمممم 1399/10/23 | 00:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
starfishze عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 706 درخواست واستون فرستادم قبولم کتید تا توی خاص شمارمو بفرستم نیومده درخواستت عزیزم با من وارد بحث نشید.دیگه خط ندارم😏🖤
joliaspd عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 754 من نمونه سوالارو دارم داداشم از دوستش گرفته از رده بالاهای راهنمایی رانندگیه تا حالا ب چن نفر دادیم ... میشه واسه منم بفرستی گلم
joliaspd عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 754 اصلا کتاب نخون برو تستارو از بازار پیداکن فایل پی دی افش روبخون من باراول کتاب خوندم رد شدم باردوم ... خیلی زیادن کدوم از ازمون رو دانلود کردی و چندتا ازمون دانلود کردی که قبول شدی؟
mitrabanoo عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 655 خیلی زیادن کدوم از ازمون رو دانلود کردی و چندتا ازمون دانلود کردی که قبول شدی؟ من ۵سال پیش گواهینامه گرفتم یادم نیس اصلا اونموقع بازار رایگان بود من ک خوندم حذفش کردم دیگ بدردم نمیخوردفک کنم عکساشو زده موقعیکه میخای دان کنی اگر بتونی اون کتاب آبیه ک مال قبل هم بود پیداکنی خیلیییی عالیه چون سوالا از اونم هس