2777
2789
عنوان

تایپی حجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 32 پست

مشکل اینجاست اینجا همه سعی دارن بگن اره چون من اینجوری ام خیلی خوبم و شما هم باید اینجوری باشین،،کسی که چادریه حق نداره الکی بع بقیه گیر بده و فکر کنه خیلی خوبه و حالیشه کسی هم که بی حجابه نمیتونه که به کسایی که پوششون فرق داره توهین کنه،کاش بفهمیم ذات آدم ربطی به پوشش نداره

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارترش کی بود؟؟؟؟هرکسی ی عقیده ای داره ما نباید مثه عقده ای ها همش به بقیه گیر بدیم چرا چون مثه ما ...

اون تاپیک بنده خدا که دعوا شد 😅

بعدش من یکی زدم و قفلش کردم . میتونی بری بخونی  

کدوم‌اونکه گفته بود هنوز دیر نیست؟ 

نه اون یکی کیا چادری ان

خب خب . آیداهستم . یک عدد کارآموز رباتیک 🔩  تعجبی نداره ک کــــــــرم داشتــه باشه🤪😂🖐**یه جوری میگین کوالا فقط میخوره و میخوابه انگار مثلا گوسفند 5 صبح بیدار میشه یه چایی تلخ میخوره تا شب میره سر دکل نفت ....انگار یکی آخرین تیکه ی پیتزامو خورده/انگار تو جاده بنزین تموم کردم/شهاب سنگی که همه دیدن و من ندیدم/:بستنیم افتاده رو زمین/گوشیم افتاده صفحش شکسته/انگار رفتم فرودگاه پاسپورتمو جا گذاشتم/انگار همه تولدمو یادشون رفته/انگار پامو با جوراب گذاشتم یه جای خیس/یه گوشِ هندزفریم کار نمیکنع(:یِ همچین حالی..●کورِه ی خودسوزیِ خود را،جِگَر پنداشتیم💡خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی اما شهریار به جای "کارما" گفته:  فلک همیشه به کام یکی نمی گردد...که آسیای طبیعت به نوبت است     خدایی موندم خدا وقتی عقل پخش میکرده یه سریا تو صف چی بودن😐دیگه فعلا صحبتی ندارم عاشقتونم😐💕🖐 دخترای خنگ جذاب نیستن   شما از دخترای باهوش میترسین

عه ترکید😂

اصلا بحث حجاب هیچوقت نتیجه نداره اینجا 

و خب ببخشید به نظرم بحث خیلی الکی هست چون به هیچکس ربطی نداره بیاد بگه من حجاب دادم یا نه و یه سری از موضع خودشون دفاع کنن 

بحثی که اصلا مفید نیست و نتیجه ای جز دعوا نداره نمیدونم چرا باید گفته بشه

گفت اونا ک چادرین زشتن میخوان خودشونو بپوشونن واینا..ک دیده نشن

اره چون چادریم گفتم ما چادریا😂😂😂😂. فقط دارم به طرز فکرش میخندم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
زنگ بزن پاسخ به سوالات شرعی،اینجا همه مرجعن

باشه😂

یادم رفت همه فتوا صادر میکنن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اون تاپیک بنده خدا که دعوا شد 😅 بعدش من یکی زدم و قفلش کردم . میتونی بری بخونی  

اصلا هم عذاب وجدان ندارن چون این انتخاب اوناست اگه باهاش راحت نبودن اذیت میشدن عذاب وجدان داشتن چادر میپوشیدن

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
آره خوب شد گفت، من تازه فهمیدم چرا چادر سر میکنم    

اگه چادر نبود چه میکردیم 😂😂😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
اره چون چادریم گفتم ما چادریا😂😂😂😂. فقط دارم به طرز فکرش میخندم 

چ حرفا ازخودشون درمیارن😂😂😂

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱