2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شد گفت خودمو میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 48 پست
وای خدا وسط این استرسم باعث خندم شدی😂😂😂

وقتی زنگش زدم شادوشنگول جواب داد من صدام میلرزید😐 هروقت یادمون میات دوتامون میترکیم از خنده😂😂

دروغ نگو به کسی که بهت اعتماد میکنه.....اعتماد نکن به کسی که بهت دروغ میگه......
نامزد(دوست پسر) !!! دوستم توی دعوا بهش گفت خودشو میکشه بعد از ده روز که هیچ خبری ازش نبود، فهمیدیم ...

ای واااااای بیچاره دوستت

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامزد(دوست پسر) !!! دوستم توی دعوا بهش گفت خودشو میکشه بعد از ده روز که هیچ خبری ازش نبود، فهمیدیم ...

سکوت میکنم که این سکوت منطقی تره🤣😂🥴

الانم سختمونه ولی می‌رسیم به جایی که حقمونه✨🤍🌍
به مادر و پدرش گفتم بهم گفتن پس اگه چیزیش شد یا کاری کرد بخاطر توعه بخدا تو دلم وحشت انداختن بدتر

واااای گفتم

یه روز برو خونشون اینم بشون بگو دوستان عزیزان مشکلات این آقا اینه نمیخوام یعنی نمی تونم دیگه باهاش ادامه بدم یا تشریف میارن مشاور یا از این لحظه به بعد مسئولیت هر کاری کرد با خودتونه

ای واااااای بیچاره دوستت

نه اتفاقا

چند ماهی سوژه بود میخندید

تا بهش میگفتیم میگفت خودمو میکشم، با لباس توری صورتی😅😅

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
وقتی زنگش زدم شادوشنگول جواب داد من صدام میلرزید😐 هروقت یادمون میات دوتامون میترکیم از خنده😂😂

خوبه ایشون جواب شمارو داده مال من گوشیش تا یه هفته خاموش میشه

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
سکوت میکنم که این سکوت منطقی تره🤣😂🥴

ما سکوت نکردیم

چندماهی سوژه خنده خودش و ما بود

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
خوبه ایشون جواب شمارو داده مال من گوشیش تا یه هفته خاموش میشه

الان زنگش زدی؟

مادرش زنگش زده؟

دروغ نگو به کسی که بهت اعتماد میکنه.....اعتماد نکن به کسی که بهت دروغ میگه......
بخدا هزار بار شده بهش گفتم تمومش کنیم با همین حرف که خودشو میکشه منو ترسونده نگهم داشته

نترس نمیکشه...من یه بار برام پیش اومد شوهر سابقم...  رفت من داشتم خودمو میکشتم که الان یه کاری می‌کنه عالم و آدم خبر کردم دنبالش دیدم با جمعی از دوستاش تو محفل عیش و نوش....ببخشیدا ولی پسری که به بلوغ فکری رسیده و مناسب ازدواج و میتونی بهش تکیه کنی هیچ وقت اینجور تهدید نمیکنه با عقل و منطق شرایط درس میکنه

خدایا چنان کن سرانجام کار..تو خشنود باشی و من رستگار

دنیا چقدر فرق کرده قبلا دخترا خودشونو میکشتن واسه پسرا حالا برعکس شده😂 ولی عزیزم یکم بیشتر به رابطت فکر کن تا نامزدی این رفتار خوبی نیست یه مرد نشون میده!! اگه خیلی دوسش داری ببرش مشاوره اگه میدونی که درست نمیشه عمرتو هدر نده

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
الان زنگش زدی؟ مادرش زنگش زده؟

من زنگ زدم خاموشه گفتم به مامانش بگم زنگ زدم مامانشم خاموشه باباش که ماموریته فکر کنم گوشی مامانشم خودش خاموش کرده

من زنگ زدم خاموشه گفتم به مامانش بگم زنگ زدم مامانشم خاموشه باباش که ماموریته فکر کنم گوشی مامانشم خ ...

انشالاه ک طوری نیس

تلفن خونه دارن بزنگ

این داره لوس بازی در میاره

حتما در جریانم بزار گلم 

خب بُکشه کسی که تو نامزدی با یه دعوا بگه خودکشی  میکنم بهتره بزاری اگه میخواد خودشو بکشه این کار رو بکنه

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .