2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الناز جون همون مشهدم دنبال لهستانیش باش در ضمن میگن این پوشک ماب بیبیه پرمیومم خیلی خیلی عالیه با این وضع دلار فکر کنم دیگه پریما به 30 تا 40 تومنم برسه اینجوری اصلا نمیصرفه باید یه فکر دیگه کرد
کتی جون پمپرز سایز 1 تو آلمان 27 تایی 5.95 یورو هست. البته شماره 2 به بالا بسته هاش بیشتر داره و حدود 8 یورو هست
یوسف مى دانست تمام درها بسته هستند اما بخاطر خدا و به امید او حتی به سوی درهای بسته دوید و تمام درهای بسته برایش بازشد...
"اگر تمام درهای دنیا هم برویت بسته شدند دنبال درهای بسته بدو چون خدای تو و یوسف یکیست"
من دو نوع گرفتم. رو جفتش هم نوشته مید این پولند.
یکی بسته سفید داره که 58 تایی هست. روش هم نوشته پمپرز پریما. که 23 تومن قیمتش بود.
یکی هم بسته زرد رنگ داره 50تا توشه(همون که تو خود پوشک دون دون های ریز داره) قیمتش هم 21 تومن بود. رو اونم نوشته پمپرز پریما.
اما رو جفتشون هم به زبون ترکیه ای نوشته . خشک و راحت و نوزادی و..... منظورم اینه که جفتش نوشته هاش ترکیه.
حالا اون که بسته سفید داره به نظر بهتر میاد. لایه داخلیش هم انگار حالت توری داره. این شلوار ورزشی ها حالت توری دارن تو قسمت جیب هاشون. تو لوزی اوزی . که به نظر میاد کیفیتش بهتر باشه. من استفاده نکردم. هنوز نینیم دنیا نیومده.
اون بسته زرده هم که معمولیه. توش هم حالت توری و نداره.
اما اگه دنبال اصل آلمان هستی نگرد... یکی دو سال میشه تموم شده. که سایز نوزادیش هم حالت شورتی داشت. فوق العاده هم لطیف بود.
.
.
اوی بی بی نوزادی هم بدک نیست. اما معطره.
بقیه رو استفاده نکردم.
من برای دخترم هاگیز استفاده میکنم. الان 13ماهشه. خیلی جنسش عالیه. اما سایز 2به بالا داره. معمولا دو هم کم گیر میاد.
پوشک پنبرز پریما اصل ترکیه سایز 2 : 80 تایی = 48000 تومان سایز 3 : 74 تایی = 48000 تومان سایز 4 : 62 تایی = 48000 تومان سایز 4+: 52 تایی = 48000 تومان سایز 5 : 48 تایی = 48000 تومان سایز 6 : 40 تایی = 48000 تومان تماس بگیرید: 09122240164
0912-2240164 پارچه نمدی شریف/پذیرش نمایندگی در شهرستان ها namadkari.blogfa.com