2777
2789
عنوان

اعتماد بیجا

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا دست منم ب هیچ جایی بند نییس وکیلم بخام بگیرم باید دوبرابر این مبلغ هزینه کنم

حداقل از یه وکیل مشاوره بگیر. نهایتش اینه که صد تومن هزینه مشاوره میدی. عوضش خیالت راحت میشه که تمام تلاشتو کردی. شاید هم واقعا راهی داشته باشه که ازش بگیری. قطعا یه وکیل بهتر میتونه راهنماییت کنه. 

عزیزم خدمتت عرض کردم خدا گفته باید 2 تا شاهد بگیری، شما به حرف خدا گوش ندادی پولتو دادی الان درست نی ...

مقصر جلوه نمیدم ولی مگه خدا ادمای مظلومی ک بهشون ظلم شدع و یه کاری کردن و توش گیر کردن رو نباید ببینه و دستشون رو بگیره

مقصر جلوه نمیدم ولی مگه خدا ادمای مظلومی ک بهشون ظلم شدع و یه کاری کردن و توش گیر کردن رو نباید ببین ...

عزیزم چی بگم بهت،  إن شاءالله خدا بهت کمک کنه گلم،

شما هم از این به بعد واسه کارهات به حرف خدا گوش بده

میترسم تازه به ضررم بشه خونواده ی آبرو داری هستیم😔

من میگم هرکاری از دستت برمیاد بکنی مدیون خودت نشی باز پیگیر باش از یه وکیلم مشاوره بگیر اگه بتونه کمک کنه تهش یه تومن به هش میدی دیگه با وکیله قرار میزاری پولتو گرفتی پولشو بدی