2777
2789
عنوان

عروسیمه ولی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1386 بازدید | 50 پست

من کقنی عروسی کردم یکی دوهفته اول گرم بودم چیزی نمیفهمیدم

اما یه شب بابام به پدرشوهرم زنگ زد . تا صداشو شنیدم رفتم تو اتاق زدم زیره گریه😭 مامانمم هروز گریه میکرد که چرا منو شوهر داده خیلی برام سخت بود. سخت ترش این بود بااهام خوب نبودن جای غریب بودم .

ولی شما نباید اینطوری فکر کنی طبیعیه عزیزم بالاخره هیچ جا خونه پدر نمیشه اما شما بالاخره باید ازدواج کنید مطمئن باش اگه باهات خوب باشن یه ذره حس دلتنگی نمیکنی

نهایت خوشبختی داشتن خداییه که از رگ گردن به من نزدیکتره⛓💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خوب کاری میکنی منم دوسال نبم نامزد بودیم دیگه پسر عموش مرد کرونا هست اومدیم سر خونه زندگی مون ...

منم سال ۹۷عقد کردیم دیدم تالار باز نمیشه پسر عموش جون مرد کرونا گرفت بند خدا

از اون طرف من نامزدم شهر مون دور بود دیگه داشتیم دیونه میشدبم اومدم سر خونه زندگیم بعضی وقتا دلم میگیره گریه میکنم مینرسم از اینکه عروسی نکنم دیگه بازم خب خیلی جلوتر میوفتی قسمت ما عروسا این بوده

من بعد از يك سال هنوزززز دلمممم ميره واسه خونه مامان و بابام ميگممم آخه چراااا ازدواج كردمممم

منم همین مدلیم شما چند سالته؟ من ۲۴ سالمه همش میگم زود ازدواج کردم چرا این کارو کردم 

ماهم ۴ماهه دیگ میریم اصنم ناراحت نیستم😁 چون برم هرردز خونه خودمونم🙊

خوش ب حالت من که اون قد شرایطم سخته خونه خودمون تهرانه خانوادممم تهرانم ولی خودم شهرستان درس میخونم فقط چند هفته یک باز میام تهران اونم یکی دو روز نمیدونم برم خونه خودم خونه مامان بابام 

خوش ب حالت من که اون قد شرایطم سخته خونه خودمون تهرانه خانوادممم تهرانم ولی خودم شهرستان درس میخونم ...

اخی عزیزم اینجوری ک خیلی سخته😞

منم همسرم برا کارش میخواست بره شهرستان اونجا مغازه بزنه مادرم هیجوره زیر بار نرفت خودمم دلم نبود🤪 

منم همین مدلیم شما چند سالته؟ من ۲۴ سالمه همش میگم زود ازدواج کردم چرا این کارو کردم 

من ٢٨سالمه منم ميگمم زود ازدواج كردم

فكر كنم هر سني ازدواج كني فكر ميكني زود بوده😅😅😅

اما خوب دلممممم برايييييي مجردي خونه پدر مادر اون هياهوش اون لذتاش تنگ شده

با اين كه خونه شوهرم اوكيه اما خوب من از خانوادم دور شدم تنها شدم سختمه ميرم خونه مامانم اينا دلم نميخواد برگردم

...دنيايي همه كساي كه ازدواج كردن دلشون ميخواست ازدواج نكرده بودن اوناي كه نكردن دوست دارن ازدواج كنن😅😅😂😂

من ٢٨سالمه منم ميگمم زود ازدواج كردم فكر كنم هر سني ازدواج كني فكر ميكني زود بوده😅😅😅 اما خوب دل ...

منم دقیقا مثل شمام پشیمون نیستم از ازدواج میگم کاش می‌شد همش خونه بابام بودم 

منم میخام تا یه ماه دیگه برم خونمون قراره یه مجلس کوچیک بگیریم طلا که ندارم 😂😂😂

من طلا دارم ولی ارزش نداره وقتی نمیتونم برم سرخونه زندگیم زندگیت پرازارامش وخوشبختی!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥