2777
2789

هیچ اجباری نیست غلط کردن برا خودشون از این کارا بکنن 

بفرستن بچه هاشونو مدرسه 

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اونجور اجباری.مثلا بگن نمره نمیدیم.انضباطو ال میکنیم و...

صفر بشه ،بهتراز این که بچم درد بی درمون بگیره ،

یکسال نره مدرسه به هیچ کجا برنمیخوره

شما هم اصلا زیر بار حرف زور نرو عزیزم،جون بچه هامونو  از سر راه نیوردیم که

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
بچه اونا مدرسه میره عایا؟؟؟؟؟کی معلم خصوصی میگیره واسه بچش؟

خودشون اونایی که قوانین رو میزارن😏😏 بچه هاشونو میگن نمیفرستیم 

خطر ناکه 

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎
چ دل پری داری عزیزم

از یه دانش اموز زرنگ تبدیل شدم به یه ادم تنبل و عصبی که هر چقدر میخونه باز به جایی نمیرسه خدا لعنتشون کنه بزار فقط این امتحانات تموم شه نامردم اگه نرم مدرسه

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
بچتون چندمه؟ی بچه اگه خودشم بتونه بقیه دوستاش ممکنه رعایت نکنن.

کلاس اول ،وقتی درست آموزش ببینه و معلم رعایت کنه هیچی نمیشه 

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

تا نصفشو حالا کم یا زیاد رسوندم 

باقیشم میرسونم انشاالله خدا کمک کنه خانمشونم خیلللی خوبه

اصلا توی تدریس کم نمیزاره خودمم دیگه پا به پاش هستم 

بیکارم بفرستم 

بره مریض بشه