2777
2789
اگه خانوادت پشتت هستن بچه هم نداری و به شوهرت وابسته نیستی و دوسش نداری طلاق اذیتت نمیکنه

دوسش ندارم مطمئنم اما یخورده وابستم..خانواده م هم متعادلن میدونم قراره خیلی اذیتم کنن اما درنهایت حمایت میکنن 

من یک مهاجرم از رویایی ب رویایی دیگر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز مشکل شرایط و اصولیه که قبل از ازدواج باید با همسرتون در میان میذاشتین و براش مشخص میکردین که از یه مرد در جایگاه همسر چه انتظاراتی دارید...

کتاب مثل یک مرد فکر کن و مثل یک زن رفتار کن شاید بتونه کمکتون کنه اما اگه به نتیجه ای نرسیدید بهتره باهم به روانشناس مراجعه کنید...

بدونیدشرایطی که دارید اصلا نرمال نیست و برای بهبود شرایط باهم تلاش کنید اما اگه به نتیجه ای نرسیدید خودتون رو مجبور به ادامه نکنید؛فقط یه فرصت واسه زندگی دارید ازش درست استفاده کنید. 

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی
دوست عزیز مشکل شرایط و اصولیه که قبل از ازدواج باید با همسرتون در میان میذاشتین و براش مشخص میکردین ...

چقدقشنگ حرف زدید میشه بیشتر باهام حرف بزنید🤩

من یک مهاجرم از رویایی ب رویایی دیگر...

راستش رو بخواید من هیچ اطلاعات در خوری راجب زندگی مشترک ندارم چون متاهل نیستم؛فقط خواستم در حد توان راهنمایی تون کنم امیدوارم کمکی کرده باشم.

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی