2777
2789

من بیشتر موقع ها اینجوری هست نتش روشنه پیام واسش اومده ولی سین نمیزنه خیلی حرسم میگیره بهش میگم چیزی نمیگه کلافم کرده چکار کنم درس بشه؟🥴😵

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

😕

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

پیام نده بذار اون پیام بده مثل خودش باهاش رفتار کن

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 

زمان نامزدیم از این گوشی های هوشمند نبود گوشی ساده دکمه ای داشتیم گاهی به هم پیامک میدادیم اونم خیلی کم😁

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
از صفحم بیرون نمیره  و حتی جواب دوستاشم نمیده فقط من

اسی جون خودت بگو وقتی عاشقی و یه نفرو دوست داری همش چشمت منتظره حرف بزنه باهات یا دیر سین میکنی ما ادما گوشی تو دستشویی هم میبریم وقتی یکی میگه کار دار

سرم شروغه 

و فلان فلان 

ادم باید دستش بیاد

نامزدتو قضاوت نمیکنم نظر شخصیمه چون پرسیدی گفتم عزیز دل

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قارچ ناخن

moghadasi | 24 دقیقه پیش
2791
2779
2792