2777
2789
اره خونم سرامیکه. هزینه ها خیلی بالاست نمیشه همه چی خرید

وقتي رو سراميكا طي بكشي به مرور زمان لاي سراميكا سياه ميشه چون كثيفيا ميره اونجا 

ولي بخارشو هيچوقت سياه نميكنه بين سراميكارو 

خواستم مزاياشم بگم ك بهتر تصميم بگيري

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

روتختی تورتوریا به درنخورن  جاادویه تزئینی ها  سرویس سطل وجاحبوبات استیلا بجاشون بانکه ش ...

وای اره ۲ تومن پول سرویس اورانوس دادم پشیمونم نمیدونم چیکار کنم 

بخار شو خيللي مهمه ميدوني چقدر برق ميندازه جاهايي ك طي و دستمال نميره و چربي و جرم رو ميگيره؟ جارو ...

خونه ام پارکته جیگرم خونه با جاروبرقی نمیشه جارو کرد 

بخارشو واسه چی کاربرد داره؟ مبل؟ 

خونه ام پارکته جیگرم خونه با جاروبرقی نمیشه جارو کرد  بخارشو واسه چی کاربرد داره؟ مبل؟

واسه همه چيز 

درز هاي پنجره ديوار سراميكا مبل پرده 

ديوارا

و....

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

بنظرت برا پارکت هم میشه استفاده کرد؟

اونو نميدونم عزيزم چون خودم خونم پاركت نيست و تجربه اي ندارم نظري نميدم ك بعدا مشكل ساز نشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز