2777
2789
عنوان

زبان بند

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 27 پست
شما دعا گرفتین؟ 

یکبار برای همیشه رفتم سراغ دعانویس و اشتباه کردم الان به کمک خدا و سوره ها و دعاهایی که تو ی تایپیک بهم گفتن خداروشکر ارامش دارم ...دعانویس فقط ازم 2میلیون گرفت و دزدی بیش نبود عزیزم 

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم قبلا چه مشکلی داشتین و الان چند وقت که ندارین؟  چیا میخونید؟

میخوای تو اون تایپیک تگت کنم بپرسی و بهت استارتر بگه عزیزم؟

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟
عزیزم قبلا چه مشکلی داشتین و الان چند وقت که ندارین؟  چیا میخونید؟

ی کار دیگه که کردم عزیزم نمییدونم چقدر اعتقاد داری با قانون جذب و خدا و شکرگزاری که روش های خاصی داره ارامش و به زندگیم بیارم ..اونم تو تلگرام ی گروهی هست بهمون یاد میده رایگان هست ...همش راجب خدا و شکرگزاری و رسیدن به خواسته هات هست عزیزم که من واقعا معجزه دیدم 

ی کار دیگه که کردم عزیزم نمییدونم چقدر اعتقاد داری با قانون جذب و خدا و شکرگزاری که روش های خاصی دار ...

امتحان نکردم ولی دیدم بعضا میگن نتیجه دیدن، عزیزم اگه فقط از خدا هست آدرس اونم لطف کن، خدا خیرت بده

باشه. حالا اگه ممکنه تجربه خودت هم بگو

من فکر میکردم جادو شدم و ی مدت زندگیم بهم ریخته بود و با شوهرم مشکل داشتم و.....و سمت دعانویس رفتم و پول دادن و نتیجه نگرفتن ولی بعدش به طور اتفاقی با اون تایپیک اشنا شدم و سوره هایی مه بهم گفت بر اساس مشکلم خوندم و در کنارش با قانون جذب و شکرگزاری ارامش و بر گردوندم ..حالا شما مشکلت هرچی هست بهت میگه چی بخون و چیکار کن عزیزم

امتحان نکردم ولی دیدم بعضا میگن نتیجه دیدن، عزیزم اگه فقط از خدا هست آدرس اونم لطف کن، خدا خیرت بده

قطعا از خدا هست تو با شکرگزاری به خدا نزدیک تر میشی عزیزم و تمام مشکلاتت و از اون میخوای و بهش میرسی

یعنی اول با همسرت مشکلی نداشتین؟ پس چی  باعث شده بود مشکل پیدا کنین

چشم مردم و خیلی چیزهای دیگه ولی خودت با خوندن دعا و سوره همش و برطرف کن عزیزم ...تگت کردم از استارتر بپرس بهش مشکلت و بگو بهت میگه چیکار کن

به منم میدی شماره ؟

من دیگه شماره دعانویس نمیخوام چون همشون کلاهبردار  هستن بهترین دعانویس خداوند هست وسلام بهت همه چی میده حتی ناممکن