2777
2789
عنوان

خون مقعد

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 31 پست
خجالت نداره اگه درمان نشه خدایی نکرده تبدیل به سرطان کولون میشه گاهی اصلا معاینه هم نیاز نیست با شرح ...

وای خدا😭😭😭

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه نوزاد دارم 

همون دیگه منظورم آینه که پیاده روی کن یا تو خونه ورزش کن سبزیجات و آب بخور ولی بازم هیچ چیز جای تحرک رو نمیگیره تو خونه راه برو کمرتو به راست و چپ بچرخون برای اجابت مزاج خوبه تو غذا الو  بریز

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
نه نوزاد دارم 

تازه به دنیا اومده ؟

زایمان طبیعی داشتی؟

منم بعد از زایمان طبیعی همین مشکل برام پیش اومد 

باید بری دکتر جراح عمومی 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
تازه به دنیا اومده ؟ زایمان طبیعی داشتی؟ منم بعد از زایمان طبیعی همین مشکل برام پیش اومد  با ...

نه سزا رین بودم 

دوماه نیم

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
نترسونیش بابا اینجوریا نیست پماد میزنه خوب میشه

دقیقا همینجوریه هر دوشون چه همورویید چه فیشر از ریسک فاکتور های سرطان کولونن درصورتی که درمان نشن!!!! 

برا درمان اقدام کنید بله با شیاف و پماد احتمال خیلی خیلی بالا بهبود پیدا میکنید نشد هم یه جراحی ساده با لیزر د. موارد پیشرفته تر بیماری 

نه سزا رین بودم  دوماه نیم

عه 

خیلی ببخشید که میگم رابطه از عقب نداشتی ؟

ولی به هرحال باید بری جراح عمومی خانم که معاینه کنه 

چیز خاصی نیست نترس 

یا بواسیره یا شقاق هست برو دکتر 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
عه  خیلی ببخشید که میگم رابطه از عقب نداشتی ؟ ولی به هرحال باید بری جراح عمومی خانم که معاینه ...

نه رابطه نداشتم 

ازمعاینه میترسم 

دقیقا همینجوریه هر دوشون چه همورویید چه فیشر از ریسک فاکتور های سرطان کولونن درصورتی که درمان نشن!!! ...

دیگه مگ خیلی حااااد باشه .چون الان اکثرا همه دارن مخصوصا فیشر چون عادات غذایی بد شده