2777
2789
بله داخل سرش چند تا کلیپس گذاشتن برای رگ های سرش که ترکیده بود    

گفتن باید۲روز آی سی یو باشه ببینیم عمل چطوری بوده

دختری در من ساز امیدواری میزند😌🍃🌸خدایاحال دل هممون توی هرلحظه خوب باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اونجا بردین ؟ بودجتون نمیرسید خصوصی ببرید عزیزم

خیلی گفتیم ببریم خصوصی گفتن همون کارارو انجام میدن دیگه انقدرهول شدیم دکترشم زنگ زد هماهنگ کرد

خیلی گفتیم ببریم خصوصی گفتن همون کارارو انجام میدن دیگه انقدرهول شدیم دکترشم زنگ زد هماهنگ کرد

من پدررم بیمارستان پارس تو بلوار کشاورز عمل شد پیش دکتر ملا حسینی  تو ایران حرف اولو میزنه عملپدرم خیلی خیلی خیلی سنگین بود کسی انجام نمیداد ولی این انجام داد دکترر عالی .پدرتو نمیتونی جابه جا کنید ولی برید یه مشاوره ازش بگیرید ضرر نمیکنید 

چرا به هوش نیاد؟ انشاالله به زودی به هوش میان.  خداوند حفظشون کنه براتون.... همه‌ی پدر و مادر ...

توروخدا دعاکنید 

من پدررم بیمارستان پارس تو بلوار کشاورز عمل شد پیش دکتر ملا حسینی  تو ایران حرف اولو میزنه عملپ ...

ببین اخه همون موقع عمل کردن دیگه کاری نمیشه کرد

گفتن همینکارومیخوان بکنن توبیمارستان خصوصی

نمیدونم فکرکنم ساکشن کردن دامادمون میگه فقط یه سوراخ کردن

الهی به حق علی خدا شفاشو بده منم تو این شرایط بودم خیلی سخته خیلی باردارم من از ته دل برات دعا میکنم 

الهی به حق علی خدا شفاشو بده منم تو این شرایط بودم خیلی سخته خیلی باردارم من از ته دل برات دعا میکنم ...

خیلی ممنونم انشالله کوچولوتون صحت وسلامت باشن

توروخدادعاکنید شماباردارید🙂❤