خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین
خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین
والا من اصلا نمیپرسم اینارو،ولی میدونم آره اون طرفا هم میره اما کرایه رو نمیدونم،چطور
من همیشه بصورت تلفنی از اونجا خرید میکنم گفتم اگر دسترسی دارن چند مورد کالا قیمت بگیرند هزینه اش ساعت چند هست
داشتم خونه رو جمع و جور ميكردم ظرف ميشستم و ناهاره فردارو درست ميكردم بچم بيدار شد از ترس بخودم رييييييدم يهو پشتم وايساده بود تا جيغ زدم دوييد پامو چسبيد گفت ماماااان ماااماااان دوستت دارم😂 نميدونستم بخندم يا بترسم الانم دارم ميخوابونمش
چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨👩👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم ،تیکر تولد۱سالگی پسرم