2777
2789
امروز شوهرم گریه کرد،کمرش شکسته از گرونی،

خیلی ناراحت کننده هست 

ببخشید میشه بگین شغل شون و کدوم شهرستان هستین 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

راننده آژانس،تهران

ساعتی چند کار میکنن .

آیا دسترسی به مولوی دارن 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
راننده آژانس،تهران

بازار مولوی عمده فروشی مواد غذایی 

والا من اصلا نمیپرسم اینارو،ولی میدونم آره اون طرفا هم میره اما کرایه رو نمیدونم،چطور

من همیشه بصورت تلفنی از اونجا خرید میکنم گفتم اگر دسترسی دارن چند مورد کالا قیمت بگیرند هزینه اش ساعت چند هست 

داشتم خونه رو جمع و جور ميكردم ظرف ميشستم و ناهاره فردارو درست ميكردم بچم بيدار شد از ترس بخودم رييييييدم يهو پشتم وايساده بود تا جيغ زدم دوييد پامو چسبيد گفت ماماااان ماااماااان دوستت دارم😂 نميدونستم بخندم يا بترسم الانم دارم ميخوابونمش

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
عزیزم خداحفظش کنه

ممنون

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم