2777
2789
ن اصلا نگذر حقته از شیر مادر حلالتره تا اخرش بگیر فک نکنن زن گرفتن ب این اسونیه😒

نه نگو 

یسری زنا هستن اصن قصدشون زندگی کردن نیست

همینجور که مرد بد داریم

زن بدم داریم من به چشم دیدم

تیکر تولدمه♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نگو  یسری زنا هستن اصن قصدشون زندگی کردن نیست همینجور که مرد بد داریم زن بدم داریم من به ...

ارع خب ولی واقعا نمیشه اینجوری

مهریه حق زنه

زندگیت اینجوری تباه شع حداقل حقتو بگیری

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
نه نگو  یسری زنا هستن اصن قصدشون زندگی کردن نیست همینجور که مرد بد داریم زن بدم داریم من به ...

👌👌👌👌👌با طلا نوشت

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ارع خب ولی واقعا نمیشه اینجوری مهریه حق زنه زندگیت اینجوری تباه شع حداقل حقتو بگیری

درسته حقه آره

ولی واسه یسریا که شیوه پول در آوردنشون شده نه حق که نیست ناحقه

منظورم به شخص خاصی نیست

یه مورد داریم تو فامیل که دوروز بعد مهرو گذاشت اجرا بعدم مشخص شد دوبار قبلم تو شهرای دور عقد کرده به همین مدل

تیکر تولدمه♥️
چرا اینقد اختلاف؟ تفکرتون اون‌موقع چی بود الان چیه؟اگه دوست داشتی بگو

اول ازدواج خب نطر خانواده رو ۴۰۰تا سکه بود ولی خودم بعد سه سال که تولد یک سالگی دخترم بود بخشیدم چون همسرم بهم ثابت شده بود همه چیزش و خداروشکر از زندگیم راضیم

منطقم اینه وقتی همسر من نصف اموالش به ناممه دیگه مهریه بی دلیله وجودش

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست 
درسته حقه آره ولی واسه یسریا که شیوه پول در آوردنشون شده نه حق که نیست ناحقه منظورم به شخص خاصی نی ...

😐وای نه دیگ اینجوری

این ک کارش تیغیدنه 

خدا نیاره براکسی 

ولی واقعا زندگی ادم خراب شه سخته خیلیییییی

مخصوصا شوهرت بد بوده باشه و مقصر باشع ک طلاق گرفته باشی اینجوری واقعا حلاله مهریه

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅