2777
2789
وییییی خدای من تو هرزمان میخای بخون ب نی نی نیت بگو.... کربلا..... 😭😭😭😭😭بگو خاله فدات . 

خدانکنه ممنونم.

باشه پس منم ازفردامیخونم ولی اسمم ننویس اگه نصف موند دعاتون ناقص نشه

میشه منم دعاکنی خیلی داغون وغمگینم خیلی

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼
ن پریود نیستم کلانمازنمیخونم

حیف تو خیلی حیف تو هرکسی رو نمیگم حیف تو ولی دلم اتیش گرفت برای تو زات پاکت واقعا حیف تو ب اندازه موهای سرت دوست دارم هیچ کدوم دلمو اندازه تو نسوزوندن از ته دل میگم حیف تو حیف زات خوبت نه بخون اشکال نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حیف تو خیلی حیف تو هرکسی رو نمیگم حیف تو ولی دلم اتیش گرفت برای تو زات پاکت واقعا حیف تو ب اندازه مو ...

چرا؟مگه درمورد من چی میدونی

اگه امضامودیدی برای امام رضاوپسرش امام جوادصلوات بفرس❤❤❤❤دعاکنین حاجت منم بده من منتظرمعجزشم😄😄😄
خدانکنه ممنونم. باشه پس منم ازفردامیخونم ولی اسمم ننویس اگه نصف موند دعاتون ناقص نشه میشه منم دعاک ...

تو افسردگی قبل زایمان گرفتی چیزی نیست مشکلات واسه همه هست این دوره اگ بی مشکل باشی بی کلاسی

تو افسردگی قبل زایمان گرفتی چیزی نیست مشکلات واسه همه هست این دوره اگ بی مشکل باشی بی کلاسی

نه عزیزم ازاول زندگیم داغون شدم بخاطرمشکلات زندگیم

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼
چرا؟مگه درمورد من چی میدونی

همین قدر ک دلت ک امام زمان می کشونت پای دعای عهد ینی بد نیستی اخرالزمانه خیلی ادم دیدم ولی تو مث الماسی ک دورت سیم خاردار کشیدم معذرت میخام اینارو گفتم

همین قدر ک دلت ک امام زمان می کشونت پای دعای عهد ینی بد نیستی اخرالزمانه خیلی ادم دیدم ولی تو مث الم ...

عزیزم متوجه نمیشم.توکه منونمیشناسی ازکجامیدونی دلم پاکه 

اگه امضامودیدی برای امام رضاوپسرش امام جوادصلوات بفرس❤❤❤❤دعاکنین حاجت منم بده من منتظرمعجزشم😄😄😄
از اونجا ک میخای دعای عهد بخونی زاتت خوبه

مرسی عزیزمم لطف داری.ایشالاباهمدیگه حاجت رواشیم💕

عزیزم متوجه نمیشم.توکه منونمیشناسی ازکجامیدونی دلم پاکه 

از همه بیشتردوست داره از همه بیشتر بیشتر از پدرو مادرت حتما مصلحتی هست برای اون حاجتت زیارت عاشورای حق شناس و بخون

از همه بیشتردوست داره از همه بیشتر بیشتر از پدرو مادرت حتما مصلحتی هست برای اون حاجتت زیارت عاشورای ...

حق شناس نمیتونم متاسفانه.