2777
2789
مگه اگه خرج نکنی نیدوتی به اون بعضیا که ندارند؟!😅 به تظر من خسیسی بیشتر

😂😂خسیس هستم شدید 

چون هم عذاب وجدان دارم بقیه ندارن حسرت دارن میخورن بعد به هیچ کس هم کمک نمیکنم

خدا منو‌شفا بده😅

😂😂خسیس هستم شدید  چون هم عذاب وجدان دارم بقیه ندارن حسرت دارن میخورن بعد به هیچ کس هم کمک نم ...

توبه فکر بقیه نیستی عزیز دل برادر.اگه ناراحت بقیه بودی که بشون کمک میکردی. خساست رو هم بذار کنار. پول برای خرج کردنه😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من مدیریت کردن پول تو جیبی کار سختیه  وگرنه هروقت نیاز داشتی کارتو ببری خرج  کنی ک ...

نظری روی مدیریتش ندارم

نمیدونم کدوم سخته کدوم راحت

روش من اینه حالا چه بد چه خوب.

البته که من خودم درامد دارم و مستقلم و نیازی به پول همسرم ندارم..اما توی این یازده سال چیزی به اسم خرجی و پول تو جیبی نداشتیم هروفت لازم بوده گرفتم یا خودم خرچ گردم بعدا خودشون بهم دادن.

💕

من اسم پول تو جیبی روش نیمزارم. که یک نرخ مشخص و زمان مشخص داشتخ باشه و باید بده!!! هزینه های جاری ...

ما ام چاقو گلو شوهرمون نمیزاریم حتما باید بدی داشت میده نداشت ماه بعد یا اصلا نمیده همه چیز تقریبی

من بهت پز بدم سرپام میگیرتم!!!😂😂😂

پز.زیر.پوستی#  

والا توخوبی راحت شدی ازپوشک 

من هنوز پوشکم سر تنبلی خودش تمام لای پام سوخته  

میشه بپرسم چرا بعضیاتون بددهن و پرخاشگرید؟چی باعث شده مثل یه خانوم بی فرهنگ حرف بزنید وعصبی بودنتونو به رخ بکشید؟؟؟اینجا مثل قدیم نیست من بعضیارواینجامیبینم بابت بزرگ شدن بچم استرس می گیریم بعضیاتون مادردوستای بچه من درآینده هستید؟؟؟؟چه شود!!!!!
ما ام چاقو گلو شوهرمون نمیزاریم حتما باید بدی داشت میده نداشت ماه بعد یا اصلا نمیده همه چیز تقریبی

طبق چیزی که گفتین و‌سوال کردین منم اومدم نظر دادم..😊

همون پول تو جیبی رو بگیرید عزیزم چرا اینطور که در شان یک خانم تست با کنایه و درشتی صحیت میکنید؟؟!

شبتون خوش

💕

طبق چیزی که گفتین و‌سوال کردین منم اومدم نظر دادم..😊 همون پول تو جیبی رو بگیرید عزیزم چرا اینطور ک ...

شما از اولش با کنایه صحبت کردی میگیریم تو خ نه ام میشینیم میخوریم و میخوابیم سرکارم نمیریم خسته ام نمیشیم خودمونم به زحمت نمیندازیم رااااااحت بخوووور و بخواب

😂😂😂😂😂 بچه توی شکمم خل شد اینقدر بی صدا خندیدم.تالاپ تولوپ تکون میخورم😂😂

ادم اینجا زیادبمونه واقعا دلشادمیشه به خدا  

میشه بپرسم چرا بعضیاتون بددهن و پرخاشگرید؟چی باعث شده مثل یه خانوم بی فرهنگ حرف بزنید وعصبی بودنتونو به رخ بکشید؟؟؟اینجا مثل قدیم نیست من بعضیارواینجامیبینم بابت بزرگ شدن بچم استرس می گیریم بعضیاتون مادردوستای بچه من درآینده هستید؟؟؟؟چه شود!!!!!
شما از اولش با کنایه صحبت کردی میگیریم تو خ نه ام میشینیم میخوریم و میخوابیم سرکارم نمیریم خسته ام ن ...

شما برداشتت این بود و به خودت گرفتی..

خدا حفظتون کنه موفق باشین ولی نیمدونم چه ربطی به من داره این تیکه اخر حرفتون؟

💕

همش هله هوله میخری، میخوریاااا 😂

نه بوخودا امروز نون پنیر گوجه بردم