2777
2789
عنوان

سقط جنين

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 72 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من بايد سقط كنم چون ما ففط هم خونه اييم و من شديذا مخالف بچم😓😓😓

برو با یه مشاوره صحبت کن تو تنها کسی نیستی که این مشکلو داره اگه پارتنرت موافقه باهم ازدواج کنین نگو از ازدواج متنفرم و مخالفم چون تا کی میخای هم خونه باشی

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
من بايد سقط كنم چون ما ففط هم خونه اييم و من شديذا مخالف بچم😓😓😓

این بارداریتم شاید بی حکمت نباشه شاید یه تلنگره برات 

برو با یه مشاوره صحبت کن تو تنها کسی نیستی که این مشکلو داره اگه پارتنرت موافقه باهم ازدواج کنین نگو ...

حالم خيلي خرابه زده ب سرم امشب تموم كنم خودمو😭

﮼پناهِ‌منی♥️(الله)
این بارداریتم شاید بی حکمت نباشه شاید یه تلنگره برات 

من راستش پلي كيستيك تخمدان دارم اصلا دكتر گفته بود ك هيچ وقت امكان باردارب نداري تو خيلي اتفاق افتاد و پريود شدم ولي اينسري اي خدااا😭😭😭

﮼پناهِ‌منی♥️(الله)
من راستش پلي كيستيك تخمدان دارم اصلا دكتر گفته بود ك هيچ وقت امكان باردارب نداري تو خيلي اتفاق افتاد ...

پس واجب شد یه آزمایش بتا بدی چون کیستم بعضی اوقات بی بی چک و مثبت کاذب میکنه منظورت از پلی کیستیک یعنی اینکه کیست داری؟ 

پس واجب شد یه آزمایش بتا بدی چون کیستم بعضی اوقات بی بی چک و مثبت کاذب میکنه منظورت از پلی کیستیک یع ...

كيست هاي خيلي ريز و زياد ك تخمدانو كلا ميپوشونه حالا اين ازمايشه چ جوريه ناشتاس صبه؟؟

﮼پناهِ‌منی♥️(الله)