😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆 والا ما چهارتاییم و شب و روز دعوا میکنیم مامانمم همش نفرین میکنه ...
حاضر همی زندگیمو بدم ولی خواهر برادر داشتن تجربه کنم
پدر عزیزیم میدونم نمیشناسیم و این نمیبینی ولی هروز منتظرتم ک برگردی و دخترت بغل کنی و از این دلتنگی دربیارم ۲۰ سالم شد و توی هیچ کدوم از تولدام نبودی😔کاش برای تولد ۲۱ سالگیم بیایی پیشم و این دوری و جدایی تموم شه ،منتظرتم بابایی از طرف دخترت ک هیچوقت نخواستیش 💔
بیا ۲تا خواهرای من مال شما گلم...من نمیخوامشون چون غیر از دردسر چیزی ندارن برام
چطور دلت میاد
پدر عزیزیم میدونم نمیشناسیم و این نمیبینی ولی هروز منتظرتم ک برگردی و دخترت بغل کنی و از این دلتنگی دربیارم ۲۰ سالم شد و توی هیچ کدوم از تولدام نبودی😔کاش برای تولد ۲۱ سالگیم بیایی پیشم و این دوری و جدایی تموم شه ،منتظرتم بابایی از طرف دخترت ک هیچوقت نخواستیش 💔
بخدا همه ی خواهر برادرا که خوب نیستن...مورد داشتیم خکاهر بخاطر ارث پدری که یه قرون بیشتر بهش ب سه انقدر دوندگی گرده و شکایت و دادگاه کشی راه انداخته نا بتونه به ناحق ارث بیشتری ببره و اخرسر خونه رو به حراج گذاشتن
۴ تا بچه باید خواهر برادر داشته باشه من ندارم وهمیشه ارزوشو دارم
پدرت کجاست ،؟
ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
عزیزم 😍😍😍😍😍😍😍😍 ایشالا خدا یدون ماهشو قسمت خودت و مامان بابات بکنه نه مثل خواهر و براد ...
ممنون اجی ولی نمیشه چون پدری ندارم