2777
2789
عنوان

دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 29 پست

من خونه مادرشوهرم نمیذارم چون میدونک برخلاف ادعاشون اصلا خوب نکهداری نمیکنن کلا بیخیالن.خونه مادرم میذارم اونارم تحت نظر میگیرم سر زده میذم ببینم حواسشون هست یا نه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب ممکنه هزار تا اتفاق بیفته مگه تو جامعه نیستی شما 

اتفاقا خوبم هستم توجامعه همسربرادرم شاغل دوتابچه هاش رامادرم نگه داری میکنه مثل چشمای خودش

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
ربطی نداره هیچ موقع بچه را حتی پیش مادر بزرگ پدر بزرگ هم نباید بزارید حتی پیش پدرش

وا انقدردیدبقیه رانسبت به پدربزرگ ومادربزرگ بدنکنید

اتفاقا خوبم هستم توجامعه همسربرادرم شاغل دوتابچه هاش رامادرم نگه داری میکنه مثل چشمای خودش

آورین به مادر شما👏🏻👏🏻👏🏻

اما کم نبودن آدم هایی که  اعتماد کردن و ضرر رو بچه با جسم و روحش کردع

آورین به مادر شما👏🏻👏🏻👏🏻 اما کم نبودن آدم هایی که  اعتماد کردن و ضرر رو بچه با جسم و روحش ...

نمیدونم والا من اطرافیانم اینجورنیستن ولی خیلی چیزای عجیب غریب اینجا میشنوم

اگه به خاطر سنشون توانایی نگهداریشو داشتن مطمئن بودم که اذیت نمی شن یا بچه ام اذیت نمیشه خیلی بیشتر میزاشتمش خونشون

ولی الان فقط در مواقع ضروری که خیلی کم پیش میاد اونم فقط خونه مامانم چون بچه ام اونجا راحت تره و اون یکی هم نگهش نمیداره

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
عزیزم هیچوقت دخترتو تنها جایی نزار من خودم در زمان ۹سالگی از داییم ضربه خوردم ب هیچکس هم نگفتم تا ال ...

😢😢😢😧😧😧ای داد

اصلا بعضی ها فقط بلدن جبهه بگیرن

و فک میکنن آزار و اذیت جنسی تنها به دخول ختم میشه

آزار و اذیت جنسی حتی نگاه کثیف رو هم شامل میشه که ساده ترین حالت هست

من دهه هشتادم پس نگید پیرزن داره نظر میده 

من همیشه از بچگی بهترین لباس ها رو میپوشیدم و شیک اما پوشیده و هیچ وقت تنها جایی نمی رفتم 

خلاصه خانواده خیلی محتاط بودن

باز با این وجود الان که به بچگی ام فکر میکنم 

حس میکنم تو سنین ۵ ۶ سالگی ام انگار شوهر عمم نگاه کثیف جنسی داشته

تازه من حس میکنم اما باز ازارم میده

نمیدونم والا من اطرافیانم اینجورنیستن ولی خیلی چیزای عجیب غریب اینجا میشنوم

مگه کسی که این کارس میاد اعلام کنه.

مگه اون بچه هایی که اذیت شدن ؛ خانواده هاشون اطلاع داشتن؟

تازه خیلی از بچه ها هستن آزار میبینن اما به خاطر نداشتن اطلاعات در حد سنشون متوجه نمیشن

و وقتی بزرگ میشن ممکنه متوجه گذشته بشن

خیلی ها هستن ناخودآگاه از رابطه جنسی و شوهر و حتی مخالف وحشت دارن 

و یه احتمال بزرگ همیشه که روانشناس ها میدن اینکه ممکنه به هر طریقی آزار و اذیت جنسی دیده