یه فرش خریده بودیم ولی تو مغازه فرش فروشی گذاشتیم چون هنوز یه مقدارشو تسویه نکردیم بخاطر اینکه جا نداشتیم ببریمش ، حالا رفته دیده یارو مغازه رو واگذار کرده به یه نفر دیگه ، و اونم میگه من نه شما رو میشناسم و نه فرش بهتون میدم ما حتی فاکتور داریم ولی اون به هیچ صراطی مستقیم نیست الان که به شوهرم میگم تو خیلی بی عرضه ای که نمیری یارو رو بزنی میگه یه نقشه ای داری که منو بندازن زندان بعد اجراش کنی ، اعصابم خورد شده ، به امام حسین میگم بذارم برم برای همیشه
خب تو فاکتور اسم و فامیل مغازه دار قبلی هست زنگ بزنی. بیاد تکلیف روشن کنه...چرا بره یارو رو بزنه
و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
خب حرف خوبی نزدی تو دعوا هزار تا اتفاق ممکنه بیوفته شما جا اینکه بترسی شوهرت نره دعوا بدتر اتیشیش میکنی شاید اون اقا رو هل داد اون اقا سرش خورد یه جا مرد بعد چی میشه یا برعکس
وا آخه حرف درستی نبوده به شوهرت زدی که برو بزنش هیچوقت مرد رو تحریک به دعوا نکنید . اگه یوقت واقعا رفت و دعوا شد و یکی کشته شد ادم چطور خودشو ببخشه. دعوای مردا که مث زنا به گیس و گیس کشی ختم نمیشه . حتمی چیزی میکوبن تو سر همدیگه😂