بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط تو بارداریهام موهام پرپشت بود اونم بخاطر مصرف قرصهای اون دوره بود
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
میخاسم من این دوتاروبگیرم پس خوبه بیخیال بشم اونی ک شما الان گرفتین بگیرن چون ازاونا نتیجه نگرفتین
زینک میتونی شربتش هم بخوری ارزونه 7 تومنه
بیوتین هم خارجی ایرونی داره من زیاد مصرف نکردم
فقط تو بارداریم قرص آهنی که دکتر برام نوشت عالی بود
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
ب نظرم راحتر میشن شلوارشونم دربیارن راه برن اخه نه که حز فرهنگ ما نیست عجیبه دیگه وگرنه مو موعه دیگه منم موهام بلنده و بور و پرپشت ولی خواستم بذارم بیرون گفتم که چی مثلا
عزیزم کمتر پیگر مردم باشین ،کی میخوایم بفهمیم که زندگی هرکس به خودش مربوطه،،،الان من بیام محجبه هارو ...
چرا ب همه چیز هم کار داریم ب اینجا که رسید کار نداریم خب وقتی عمیقا میدونیم طرف هدفمند اینکارو میکنه وگرنه از ننه باباش اروپا زاییده نشده که این هدفش کامل مشخصه سبک زندگی نیس یک عمل نمایشی هست