2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 26 پست

از الان بخری بهتره

بعدم بستگی به سبک زندگی هرکسی داره من سرخ کنمو استفاده میکنم 

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

از. برقی ها

آبمیوه گیری ک مخلوط کنم داشته باشه

پلوپز ک میتونی چندکاره بگیری

هم زن اگ اهل درست کردن کیکی

غذاساز

اینا مهمن بقیشو. میشه حذف کرد

من الان چرخ گوشت ساندویج ساز سرخ کن گوشکوب برقی چایی ساز ماکروفر قهوه ساز دارم

ولی اونقدر کاربردی نداره

البته سه سال پیش ارزون تر. بود نسبتا

ممنونم خدا جون...

از من میشنوی اینا رو ک گفتی + ساندویچ ساز و گوشتکوب برقی+ چای ساز نگیر

زودپز، مخلوط کن با آسیاب برقی، آبمیوه گیری و اگه استفاده میکنی چرخ گوشتتو مارک خوب بگیر. سماور اگه نیازته اگه نه ۲تا کتری قوری. یکی برا خودتون یکی بزرگ برا مهمون

از حالا کم کم بخر بعدا هم گرونه هم سخت مارکی ک میخوای و.. گیرت میاد

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

تو خونه به مادرت کمک می‌کنی؟ از چه وسیله‌هایی بیشتر استفاده می‌کنی؟ همون‌هایی که خونه پدرت راه دستته چند سال اول زندگی بیشتر به‌دردت می‌خوره. ممکنه بسته به سبک زندگیت و سلیقه‌ات به وسایل دیگه احتیاج پیدا کنی که بعدا هم می‌شه تهیه کرد، یا خانواده‌ات تو مناسبت‌ها بهت هدیه بدن.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.

کریستال

انواع پز ها بجز زودپز و پلوپز 

ظرف و ظروف زیاد 

رختخواب برای بیش از سه نفر 

قابلمه زیاد 

بخاری پنکه 

چرخ خیاطی 

چرخ گوشت

سبزی خرد کن 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.