2777
2789
عنوان

ازدواج با نی نی سایتی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3311 بازدید | 236 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دل کسی رو شاد کردم بیاد تاپیک اخرم لایک کنه🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

عطر کلمه های او،عطرگل یاس ،محکوم ام میکرد ادامه دهم آرام ادامه می دادم...A🪻🌱

من حتی دیدم یه سریا تو چت بازی کلش اشنا شدن و ازدواج کردن    

اونجا باید بگن دختری که کلش بازی میکنه پسره😂

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
 اخه دیگه با هر عنوانی نمیشه شوخی کرد... پس منم شوخی کردم😐

یه مدتم رواعتصامی کراش داشتم ماشالله عزیزیه براخودش

@اعتصامی  

عطر کلمه های او،عطرگل یاس ،محکوم ام میکرد ادامه دهم آرام ادامه می دادم...A🪻🌱

اونجا باید بگن دختری که کلش بازی میکنه پسره😂

علاف و بیکار هم باید بهش بگن؟

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی
من 18 سالمه    

من که ۲ سال ازت بزرگترم 

خوشبخت بشی 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
علاف و بیکار هم باید بهش بگن؟

آره همینایی که اینجا به پسرا میگن اونجام به دخترا میگن

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
من که مجردم . 😯همت کنید شوهرم بدین

هه_😏#  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز