2777
2789
عنوان

پای ضربدری☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1756 بازدید | 37 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام عزیزم منم مشکل شمارو دارم ، خواستم بدونم شما تونستین درمان کنین یا نه ؟ لطفا اگه پیاممو دیدین ر ...

سلام عزیزم من یه کلینیک تو تهران پیدا کردم و خیلی تعریفشونو شنیدم بلیط گرفتم و رفتم تهران الان دوهفته اس آتل میبندم خیلیا هم نتیجه گرفتن دوست داشتی بگو ادرس و شماره مطبش رو بدم

ببین ب جز عمل راهی نداره دختر خواهرم از ۶ سالکی کفی میزاره درست نشد  هیچ کدوم فایده نداره ضرب ...

نه من کسانی و دیدم به ورزش مداوم پرانتزی و‌درمان کردن وس ضربدری هم میشه فقط فک کنم مهم اینه که دلیل به وجود اومدنش چی بوده، که حالا بررسی بشه عمل میخواد یان

فک کنم کسانی ک به دلیل راه رفتن نادرست یا اضافه وزن مث‌من اینجوری شدن با ورزش میشع

همونجوری که در طول یه مدت طولانی با حرکات نادرست اینجوری شذه با استمرار و‌حرکات ورزشی برمیگرده

سلام عزیزم من یه کلینیک تو تهران پیدا کردم و خیلی تعریفشونو شنیدم بلیط گرفتم و رفتم تهران الان دوهفت ...

سلام عزیزم 

میشه از درمان زانوهاتون بگید ؟ آیا درمان شدید ؟ آدرس کلینیکتون رو میشه بزارید اینجا