2777
2789
ببین بعضی ها تو خواب راهنما هستن من یادمه تو خواب گردی ها آدم های واقعی می دیدم حرف میزدیم ولی هرچی ...

باورت میشه  اینقد چیزهای عجیب تو  خواب  و  بیداری   دیدم  و  شنیدم  دیگه  ازشون  نمی ترسم 

دیشب  تو  اتاق  تنها  داشتم  میخوابیدم که  بین  خواب  و  بیداری  انگار  کتک  ام  زدند و یکی  محکم زد  زیر گوش ام  و اصلا  نترسیدم  ازشون  یه  بیشعور  بهشون  گفتم  و  خوابیدم  ! 

صداهاشونو  یه وقت  هایی  میشنوم   خیلی  صداهای زمخت  و زشتی  دارن  وووو

مشکلی نیست فقط شب چون روزا سرکارم 

بی زحمت درخواستمو قبول کنید

یه ساعتی رو هم تعیین کنید من اون موقع مزاحمتون بشم برای پرسیدن سوالام

لطفا هرجا تاپیک ترسناک دیدید من رو توش تگ کنید🙂❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم واقعا . ولی استرس بی دلیل من داشتم روز و شب.  الان که رفته خوبم. خیلی مسائلو از قبل بهم ...

فکر میکنم اگر مومن باشه آرامش هست استرسی نیست.

شاید کافر بوده. اصلا چطور فهمیدی که داری؟

مهربان پروردگارم، به اندازه خودت بی نهایت شکرت😍 آنچه آدمی احساس و یا به روشنی مجسم کند بر ذهن نیمه هشیار اثر می‌گذارد و مو به مو در صحنه زندگی ظاهر می‌شود/ نقشه زندگی خودرا به دست طراح الهی می سپارم تا اوضاع خود را کامل و عالی بیابم/ شکر گزاری کلید فراوانی و برکت الهی است. وقتی فکری کرده و تشکر میکنیم بیشتر جذب میکنیم. هر روز صبح به خاطر آنچه که دارید و آنچه که هستید شکرگزاری کنید. "خداوندا، پروردگار مهربان من، زیبا معبود من، ای عشقِ مطلق، بی نهایت شکرت، عاشقتم خدای مهربونم"😍🥳🧡💚❤️🍃💎شادمانی ام کار خداست، پس هیچ کس نمی تواند در آن دخالت کند. خدایا شکرت💛💙🌸 بـه زنـدگي با ديـدي مثـبـت نگـاه كـنـيد تـا خـود را بـه دليل احساس انرژي و خوشحالي بسيار زيادي كـه نصيبتان خواهـد شد، متعجب سازيد. بـه ياد داشته باشيد كه افراد شاد و مثبت بيشتر مي توانند ديگران را مجذوب خود كنند🤪😍❤️💎برای دشمن خود برکت بطلبید تا او را خلع سلاح کنید. از این طریق، مهمات او را از چنگش می ربایید و تیرهای او را به "برکات" بدل می کنید!😉💚نخستين گام برای کسب موفقيت اينست که از آنچه هستيد شادمان باشيد😍 به محض آرام شدن درياي افکار کشتي هاي نجات از راه ميرسند🥳خدا به زمان احتیاج ندارد و هرگز دیر نمی کند. خدایا شکرت💙 پشت من "خدا" بوده همیشه، خدای مهربونم شکرت عزیزدلم🍀
نمیدونم واقعا . ولی استرس بی دلیل من داشتم روز و شب.  الان که رفته خوبم. خیلی مسائلو از قبل بهم ...

چطوری  رفتن ؟ 

من  هم میخوام  مثل  همه  باشم  

یکی  بهم  گفت  انرژی  فوق  العاده  داری  و  روت  کار  بشه میتونی  خیلی  کارها  انجام  بدی   

من  هم  گفتم   میخوام  مثل  همه  باشم  و  این  زندگی  رو  دوست  ندارم 

چهار قل آیت الکرسی قبل خواب بخون بعدم همیشه غسل هاتو انجام بده 

آره  باید  انجام  بدم  

بدبختی  نمازم  هم  نماز  نیست...میخونم  ها  ولی  اول  وقت  نیست  و  یه  وقت  هایی قضا  میشه   

یه  بار  صداشونو  شنیدم  که  خیلی  زشت  بود و شبیه  شیطان که میگفتن نمیذارم نماز بخونی  

فکر میکنم اگر مومن باشه آرامش هست استرسی نیست. شاید کافر بوده. اصلا چطور فهمیدی که داری؟

خیلی اذیت بودم به یه بنده خدایی که مطلع بود گفتم ایشون گفت که موکل داری و بله کافر هم بودن. ولی خب نمیدونم چطور وارد شدن

ولی مراقبت میکردن ازم

خیلی اذیت بودم به یه بنده خدایی که مطلع بود گفتم ایشون گفت که موکل داری و بله کافر هم بودن. ولی خب ن ...

نمازت رو اول وقت بخونی و با خلوص نیت نمیتونن بهت نزدیک بشن.

مهربان پروردگارم، به اندازه خودت بی نهایت شکرت😍 آنچه آدمی احساس و یا به روشنی مجسم کند بر ذهن نیمه هشیار اثر می‌گذارد و مو به مو در صحنه زندگی ظاهر می‌شود/ نقشه زندگی خودرا به دست طراح الهی می سپارم تا اوضاع خود را کامل و عالی بیابم/ شکر گزاری کلید فراوانی و برکت الهی است. وقتی فکری کرده و تشکر میکنیم بیشتر جذب میکنیم. هر روز صبح به خاطر آنچه که دارید و آنچه که هستید شکرگزاری کنید. "خداوندا، پروردگار مهربان من، زیبا معبود من، ای عشقِ مطلق، بی نهایت شکرت، عاشقتم خدای مهربونم"😍🥳🧡💚❤️🍃💎شادمانی ام کار خداست، پس هیچ کس نمی تواند در آن دخالت کند. خدایا شکرت💛💙🌸 بـه زنـدگي با ديـدي مثـبـت نگـاه كـنـيد تـا خـود را بـه دليل احساس انرژي و خوشحالي بسيار زيادي كـه نصيبتان خواهـد شد، متعجب سازيد. بـه ياد داشته باشيد كه افراد شاد و مثبت بيشتر مي توانند ديگران را مجذوب خود كنند🤪😍❤️💎برای دشمن خود برکت بطلبید تا او را خلع سلاح کنید. از این طریق، مهمات او را از چنگش می ربایید و تیرهای او را به "برکات" بدل می کنید!😉💚نخستين گام برای کسب موفقيت اينست که از آنچه هستيد شادمان باشيد😍 به محض آرام شدن درياي افکار کشتي هاي نجات از راه ميرسند🥳خدا به زمان احتیاج ندارد و هرگز دیر نمی کند. خدایا شکرت💙 پشت من "خدا" بوده همیشه، خدای مهربونم شکرت عزیزدلم🍀