2777
2789
لیدا احمدیان خامنه

عزیزم منم میرم پیش دکتر احمدیان،

شما کی زایمان کردین؟

کدوم بیمارستان؟

بیمه تکمیلی و تامین اجتماعی داشتین؟

شرایط زایمان طبیعی داشتین ولی سزارین انتخاب کردین؟

به خانم دکتر گفتین سزارین میخواین ایشونم راحت قبول کرد؟

دستمزد جداگانه نگرفت؟

هزینه تون چقدر شد؟

درکل از زایمان با دکتر احمدیان راضی بودین؟از نظر جای بخیه و درد بعد از عمل و اینا

ممنون میشم همه چی رو کامل توضیح بدی برای سلامتی خودت و نی نیت آیه الکرسی میخونم

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
عزیزم منم میرم پیش دکتر احمدیان، شما کی زایمان کردین؟ کدوم بیمارستان؟ بیمه تکمیلی و تامین اجتماعی ...

عزیزم چقد سوال خخخ

من مرداد زایمان کردم 

بیمه داشتم 

من فوق العاده ترسو بودم بچه اولمم بود هر دکتری ک میرفتم می‌گفت نمیشه باید طبیعی بیاری شوهرمم مخالف بود تا با پرس و جوی فراوان این فرشته مهربونو پیدا کردم و گفتم مشکلمو و گفت باشه سزارینت میکنم حتی بهم گفت استرس نداشته باش 

سزارینم هیچی نفهمیدم انقد راحت جای بخیه یکم موند ک داره محو میشه ولی کلا مشکلی نداشتم خیلی خوب و راضی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چقد سوال خخخ من مرداد زایمان کردم  بیمه داشتم  من فوق العاده ترسو بودم بچه اولمم ...

ببخشید چون منم فوق العاده از طبیعی میترسم و همسرمنم اصلا موافق طبیعی نیست

فقط نگفتی چه بیمه ای داشتی؟من هم تکمیلی سامان دارم هم تامین اجتماعی

دکتر هزینه جداگانه درخواست نکرد؟

و بی زحمت بگو رسیدگی تریتا و رفتار و عملکردشون خوب بود؟

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
ببخشید چون منم فوق العاده از طبیعی میترسم و همسرمنم اصلا موافق طبیعی نیست فقط نگفتی چه بیمه ای داشت ...

نه دستمزد جدا نگرفت ،بیمه نیروی مسلح دارم ،اره بیمارستان فوق العاده رسیدگی کردن عالی

نه دستمزد جدا نگرفت ،بیمه نیروی مسلح دارم ،اره بیمارستان فوق العاده رسیدگی کردن عالی

خیلی لطف کردی خداخیرت بده خیالم تا حدود زیادی راحت شد💐💐💐

خواهش میکنم منم این مراحل رو‌گذروندم برای سلامتی خودمو خانوادم دعا کن مخصوصا همسرم ک کسالت داره

چشم حتما الهی خدا شفای خیر به همسرتون بده 💐💐💐