2777
2789
عنوان

انقد گوشی رو نگاه کردم کلافه شدم اه

187 بازدید | 17 پست

خدایا به منم یه بچه بده دیگه از تنها موندن تو این چاردیواری کلافه شدم

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

والا من یه بچه دارم باز فقط تو گوشی نگاه می کنم اعصابم خراب شده. اگه بچه نداشتم هروز میرفتم پیاده رو ...

بااین کرونا کجامیشه رفت اخه

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

پس من چی بگم که نه شوهر دارم نه بچه . همه ش فکر و خیال

برا ایرانی جماعت درد و‌دل کنی تا ثابت نکنه ازت بدبخت تره راحت نمیشه😂😂😂😂

شوخی#  

یکی میگه خدایا بچمو بگیر نمیتونم بیام سرِ گوشیم یکی میگه بچه میخوام تا نرم سرگوشی    

آدما فرق دارن باهم

تو از بندگان برگزیده خدایی     شوهر فقط رو مخه

خخخ از دست تو    قبول دارم روی مخه اما واقعا تنهایی کلافه کننده است باورت می شه چقدر فکر و خیالهای الکی می کنم . مامانم رفته چشم پزشکی دکتر گفته 25 درصد آب مروارید شدی باید سه ماهه دیگه لیزر کنی از الان استرس اونو گرفتم روحیه ام به هم ریخته باورت می شه چند روزه هی چشمهامو چک می کنم که سالمن یا نه خوب می بینن یا نه . همه ش فکر و خیال و استرس . شوهر که باشه آدم از تنهایی در میاد کمتر فکر و خیال می کنه 

با خدا باش و پادشاهی کن
چرا بالاخره با ماسکو الکل میشه رفت. ولی بچه دستوپاگیره هیچ جا نمیشه رفت همش تو خونه فقط سوپری😢

من انقد این ور اون‌ور رفتم برام‌تکراری شده نمیچسبه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز